REGISTRACEPŘIHLÁŠENÍ

Amix Anabolic Monster Beef 90

Amix Anabolic Monster Beef 90

Foto a texty použity se souhlasem portálu Heureka.cz

Ceny od: 944 Kč

VYZKOUŠET

64%

Chuť

55%

Složení

71%

Rozpustnost

63%

Stravitelnost

71%

Cena/Kvalita

62%

Základní údaje

Výrobce

Amix

Popis produktu

Tento produkt z 90% tvoří enzymaticky hydrolyzovaná (předtrávená) hovězí bílkovina, která je jedním z nejkvalitnějších zdrojů proteinů na trhu. Enzymatickou hydrolýzou se výrazně zkracuje čas potřebný pro natrávení bílkoviny, a její úkol je tak plněn takřka bez jakéhokoliv časového prodlení.

Nutriční hodnoty (100g)


Bílkoviny 90g
Sacharidy ›1g
Tuky ›1g
Průměrné výživové hodnoty v dávce(33g):
Energetická hodnota 123,5 kcal
Bílkoviny 29,7g
Sacharidy ›0,5g
Tuky ›0,5g

HODNOCENÍ A RECENZE UŽIVATELŮ

Jaké zkušenosti máte s tímto produktem vy?

Přidat recenzi

mutant.vu

12. Červenec 2015 v 21:22

Chuť

65%

Složení

75%

Rozpustnost

35%

Stravitelnost

50%

Cena/Kvalita

30%

Tento produkt byl můj první protein, pokud ho porovnám s produktem od ATP, je to pořát velice dobrý protein, ale s proteinem třeba od extrifitu, nebo od scitecu, je to absolutně nepoužitelné.

HanyACS

08. Červen 2015 v 17:41

Chuť

40%

Složení

35%

Rozpustnost

35%

Stravitelnost

80%

Cena/Kvalita

20%

Nechutná, blbě se rozpouští. Kupoval jsem ho, když jsem tomu ještě nerozuměl. Asi obsahuje převážně kolagen, klouby mě nebolely.

Holub

06. Červen 2015 v 18:24

Cena/Kvalita

80%

Stravitelnost

75%

Rozpustnost

45%

Složení

80%

Chuť

85%

plusy:Isolát
90g bílkovin ve 100g
dobrá chuť (lesní plody)
cena
trávení normální
mínusy:
-preferuji syrovátkové proteiny ty jsou zaručeně z mléka, hovězí proteiny vážně z hovězího masa nejsou
- velmi špatná rozpustnost

Pérák

21. Září 2017 v 11:27

Chuť

95%

Složení

90%

Rozpustnost

90%

Stravitelnost

90%

Cena/Kvalita

90%

Nemůžu si pomoci, ale mě tento protein moc chutná (čokoláda) a s rozpustností nemám problém. Pokud přidám trochu mléka, je to nářez :) Jen při větší dávce hůř trávím. Jinak jsem naprosto spokojen.

ondrej

27. Květen 2017 v 14:06

Chuť

75%

Složení

100%

Rozpustnost

75%

Stravitelnost

100%

Cena/Kvalita

100%

Trochu horší rozpustnost ale výsledky stoji za to

Lisejnik

16. Červenec 2016 v 13:15

Chuť

60%

Složení

90%

Rozpustnost

90%

Stravitelnost

100%

Cena/Kvalita

90%

V první řadě je třeba zmínit, že se jedná o hydrolyzát, čili výsledná chuť je hořká, není to chyba, je to jednoduše z principu věci. Je teda třeba k tomu přihlédnout při výběru příchutě (vyzkoušena čokoláda). S trávením jsem žádné problémy neměl.
Složením i rozpustností (pouze trochu větší pěnivost) je tento protein velice kvalitní, to, že je z hovězího kolagenu nijak nevadí, je to stále velice hodnotný zdroj bílkovin (neplatí, že kolagen je jen na klouby). Kvalitní syrovátkové proteiny jsou o něco lepší, nicméně Monster Beef je skvělá varianta například pro osoby, které mají problém s trávením syrovátkových proteinů, nebo na prostřídání.

strecka

19. Březen 2016 v 11:31

Chuť

15%

Cena/Kvalita

85%

Stravitelnost

75%

Rozpustnost

90%

Složení

90%

Abbe

12. Srpen 2015 v 10:09

Cena/Kvalita

0%

Stravitelnost

0%

Rozpustnost

40%

Složení

10%

Chuť

5%

Bohužel jsem podlehl , kdysi dávno a koupil tu větší pixlu.
Příchuť Limetka
Odporný smrad .
Složení odpovídá kolagenu .
Nedobral jsem celý , protože jsem měl střevní potíže. A nebyl jsem sám. Rozhodně nebrat!

Copyright GetBig.cz © 2015

PartneřiO webuKontakt