REGISTRACEPŘIHLÁŠENÍ

werewolf

Uživatelské jméno

werewolf

Datum registrace

20. Květen 2016

RECENZE

MYPROTEIN My Bar ZERO

25. Říjen 2016 v 21:05

Chuť

80%

Složení

90%

Cena/kvalita

80%

Ač složení vypadá dobře, tak já si na tyčince moc nepochutnal, hrozný lepidlo a navíc tam byl nějaký alergen co mi nesedl a lachtalo mi v krku a na rtech. Vořechy žeru normálně a nevadí mi :-)

Alavis Triple Blend Extra Silný 700 g

25. Říjen 2016 v 20:58

Cena/kvalita

100%

Účinek

100%

Složení

100%

Podle mě bezkonkurenční....ale jak tu někdo píše že to dráždí žaludeční stěnu atd...no nevěřim tomu. Už jsem slyšel od pár doktorů(specialistů) co to testovali v laborce, že Alavis je špička a složení úplně parádní.

Prom-in Nitrox Pump

25. Říjen 2016 v 20:37

Nakopnutí

70%

Složení

80%

Pumpa

80%

Chuť

80%

Cena/Kvalita

80%

Žádný zázrak.

TPW Protein 80

25. Říjen 2016 v 20:34

Chuť

100%

Složení

100%

Rozpustnost

100%

Stravitelnost

100%

Cena/Kvalita

100%

Best of....

Smartlabs Hydro Traditional

22. Červen 2016 v 16:53

Cena/Kvalita

100%

Stravitelnost

100%

Rozpustnost

100%

Složení

100%

Chuť

100%

Koupil jsem na zkoušku. Preferuju užívat po tréninku a po ránu hned po probuzení kvůli super rychlé vstřebatelnosti. Mezi jídli dávam syrovátkový koncentrát. Jinak chuť pro mě jakožto milovníka hořké čokolády a neslazených věcí úplně super. Pro ty co maj rádi přeslazené kraviny a husté koktejlíky s gumama to bude asi šok a nepouživatelné :-)) Složení je naprosto perfektní. Cena v pohodě.

CzechVirus - Beast Virus

22. Červen 2016 v 16:42

Cena/Kvalita

90%

Chuť

100%

Pumpa

100%

Složení

100%

Nakopnutí

90%

Hodně povedené Nočko, po prvním použití nakopnutí nic moc ale pumpa super... pop dalším užívání doporučené dávky přišlo i příjemné( štípání) nakopnutí. Chuť úplně perfektní - chuťově nejlepší Nočko co jsem zatím vyzkoušel. Nejsem ve fanklubu pana G. takže aby si někdo nemyslel že to chválim jen kvůli němu .-). Doporučuju! Složení je parádní.

Cena/Kvalita

100%

Chuť

100%

Pumpa

100%

Složení

100%

Nakopnutí

100%

Zdravim, k tomuhle NOčku mohu dodat že na mě funguje. Složení je OK a ta cena je úžasná. Odjedete s tim skoro 100 treninků .-) Po užití třetího balení začala klesat účinnost, tak jsem zvedl dávku na necelé dvě odměrky a zas masakr. Fakt je, že po těch třech balení se mi začlo dělat třošku šoufl z příchutě... prostě už jsem se ho přežral a je čas na změnu. Jinak úplná pecka. Já doporučuju!

Scitec 100% Whey Protein Professional

20. Květen 2016 v 15:32

Rozpustnost

100%

Složení

95%

Chuť

100%

Cena/Kvalita

100%

Stravitelnost

100%

Super protein, vyzkoušel jsem už spoustu proteinů a tenhle je v mé Topce. Jediné mínus jsem dal složení protože obsahuje X. gumu a slazeno částečně Aces. K...neni to nic hrozného, ale nemuselo by to tam být.
Jinak jsem viděl, že ho kupujou i profesionální kulturisti.

Copyright GetBig.cz © 2015

PartneřiO webuKontakt