REGISTRACEPŘIHLÁŠENÍ

Lisejnik

Uživatelské jméno

Lisejnik

Datum registrace

04. Květen 2016

RECENZE

Myprotein L Glutamine

30. Březen 2017 v 10:05

Chuť

100%

Složení

100%

Účinek

100%

Cena/kvalita

100%

Hned na začátek uvádím, že používám neochucenou variantu, takže údaje chuť a složení je u mě jednoduchá, oproti ochuceným variantám, kterých je několik.
Recenzi berte proto hlavně pro neochucenou variantu.
Složení je 100% glutamin, jelikož je výrobek označován, že je pro vegany, zdroj je asi jasný. Nicméně na působení to nic nemění a pro většinu cvičenců to nehraje roli.
Rozpustnost je dobrá, když se zamíchá do nápoje, nebo proteinu ani ho nepoznáte. Účinek je očekávaný, regenerace se obecně špatně měří.
Cena je skutečně téměř bezkonkurenční, ale co mě osobně vadí, je pytlík, ve kterém se dodává - manipulace nic moc a radši si ho přesypávám do krabičky.

Extrifit Protein Pudding

30. Březen 2017 v 09:53

Chuť

95%

Složení

100%

V dnešní době, kdy má protein milion a jednu podobu je tohle poměrně dobrá varianta pro někoho, kdo chce změnu od běžného proteinového koktejlu, nebo jen tak jako svačinka. Oproti klasickému drinku, takováto konzistence lépe zasytí.

Složení je kvalitní, chuť je o něco sladší (jako většina výrobků Extrifit), ale to u takovéhoto produktu nijak nevadí.
Nutriční hodnoty jsou tu trochu zmatené - asi chybička, takže tady je přibližné složení - záleží na příchutí, takže berte orientačně.
Výrobek má 25g bílkovin
7-8g sacharidů
z toho 1-3g cukrů
1,3-2g tuků
2-5g vlákniny
0,15g soli
Příchutí je několik, a každý si bez problémů vybere.
Příprava je jednoduchá, ale v mléce pudink trochu hůře tuhne a odčas dělá hrudky - nepodceňovat míchání.
Co může být trochu problém je klasicky vyšší cena - za 40Kč jsou asi lepší varianty, ale v růyných akcích proč ne.
Vyzkoušená příchuť: kokos, jahoda, čokoláda

Nutrend Flexit Drink

11. Prosinec 2016 v 08:11

Cena/kvalita

85%

Účinek

65%

Složení

85%

Složení vypadá poměrně dobře, nicméně zázraky nečekejte. Tento produkt bych doporučl možná spíš jako lehkou prevenci, než jako řešení - uvedené dávkování (1/2 odměrky) nemá účinek takřka žádný.
Chuťově není špatný a vypít se dá - příchuť pomeranč.

Extrifit Crea Monohydrate

13. Listopad 2016 v 09:27

Cena/kvalita

100%

Účinek

90%

Stravitelnost

100%

Rozpustnost

80%

Klasický monohydrát, který nesklame a neohromí. Na to, že jde o Extrifit se dá sehnat za dobrou cenu.
Chuť není nejhorší nicméně já ho stejně piju v ochucených vodách. Jen má trochu horší rozpustnost.

MusclePharm Combat Crunch

13. Listopad 2016 v 09:22

Chuť

100%

Složení

100%

Cena/kvalita

90%

Naprostá pecka, jak co se týče složení, velikosti i příchuti (na to, že jde o tyčinku). Jediný problém je dost vysoká cena, tak doporučuji koukat po akcích. Měl jsem možnost vyzkoušem asi 4 příchutě a všechny absolutně vynikající.
Jako svačina to nemá konkurenci. Jen v chladu trochu tuhne a pak se špatně kouše :D

Amix Nutrition Whey Pure Fusion Protein

13. Listopad 2016 v 09:14

Cena/Kvalita

100%

Stravitelnost

100%

Rozpustnost

90%

Složení

85%

Chuť

100%

Skvělá volba vzhledem k poměru cena/užitek. Dobré složení s drobnou výtkou ohledně poměrně vysokého množství cholesterolu, čili lidé, co s ním mají problém by si to měli ohlídat.
Jinak jde o kvalitní protein s dobrými příchutěmi.
Vyzkoušeno: cookies, čokoláda

CzechVirus Nano BCAA

16. Září 2016 v 15:15

Chuť

100%

Složení

100%

Účinek

100%

Cena/kvalita

85%

Kvalitní Bcaa od dobrého výrobce. Složení je u bcaa v podstatě klasické, ovšem bez další chemie, pojiv, zvýrazňovačů atd... Vyzkoušená příchuť ananas je výborná, ale někomu může vadit, že patří k těm sladším.
Jsou ovšem o něco dražší a dají se sehnat levnější varianty (ovšem je to vykoupeno chutí a někdy přidanou chemií).

Prom-in Nitrox Pump

16. Září 2016 v 15:02

Nakopnutí

65%

Složení

100%

Pumpa

100%

Chuť

100%

Cena/Kvalita

75%

Bohužel patřím k lidem, které tento přípravek moc nenahodil, proto nízké hodnocení.
Nicméně složení, poměry obsažených látek i napumpování je velice dobré, tudíž určitě stojí za vyzkoušení.
Vyzkoušel jsem příchuť pomeranč a ta byla naprosto vynikající.

Extrifit CFM Instant Whey

31. Srpen 2016 v 16:52

Cena/Kvalita

90%

Stravitelnost

100%

Rozpustnost

100%

Složení

90%

Chuť

100%

Velice dobrý protein, který překvapí skvělou chutí (v naprostě většině příchutí), absolutní rozpustností a bezproblémovou stravitelností.
Jediná věc, kvůli které trochu snižuji hodnocení je, že za tu cenu, která je o něco vyšší by výrobek nemusel být čistý koncentrát - ačkoliv velice kvalitní. Plusem je naopak vysoký obsah aminokyselin a enzymů, což mnoho lidí jistě ocení.
Vyplatí se kupovat ve větších baleních (2270g), jelikož jeho spotřeba je o něco vyšší a je to i v přepočtu levnější.
Vyzkoušená příchuť: vanilka - naprosto fenomenální.

MyProtein Impact Whey Protein

18. Srpen 2016 v 18:41

Chuť

75%

Cena/kvalita

90%

Stravitelnost

100%

Složení

90%

U tohoto proteinu je na prvním místě poměr cena/výkon, což plně chápu. Není špatný, nicméně dají se sehnal lepší produkty. Doporučím jen dávat si trochu pozor na výběr příchuti, protože například banán mi přišel vysloveně odporný. Ovšem například pro začátečníky dobrá volba vzhledem právě k příznivé ceně a slušné kvalitě.

Amix BCAA Instantized

21. Červenec 2016 v 10:04

Chuť

65%

Složení

100%

Účinek

100%

Cena/kvalita

100%

Klasická Bcaačka. U mě osobně ale byl strašný problém s příchutí. měl jsem Fruit punch a ta byla přímo odporná. takové přemáhání do pití jsem dlouho nezažil.

CzechVirus L- Glutamine

21. Červenec 2016 v 10:01

Chuť

100%

Složení

100%

Účinek

100%

Cena/kvalita

100%

Kvalitní, fermentovaný glutamin, který je stejně jako většina výrobků Czech Virus bez zbytečné chemie, což je super.
Pro zlepšení chuti si ho můžete namíchat například s ochucenými Bcaa atd... tak to dělám já

CzechVirus - Beast Virus

21. Červenec 2016 v 09:56

Nakopnutí

95%

Složení

100%

Pumpa

90%

Chuť

100%

Cena/Kvalita

95%

Velico dobrý produkt, u kterého mi na rozdíl od většiny recenzí, chuť vůbec nevadí, naopak :D
Složením je to špička, koncentrace maximální, přestávky mezi sériemi skoro nepotřebujete. Skvělý sparing partner.
Jen bych doplnil pro ty, co začínají s podobnými přípravky, aby nezapomínali na pitný režim - vyšší intenzitou tréninku a termogenní složkou suplementu se značně zvyšuje výdej vody.

CzechVirus PURE ELITE CFM

21. Červenec 2016 v 09:48

Chuť

90%

Složení

100%

Rozpustnost

100%

Stravitelnost

100%

Cena/Kvalita

100%

Skvělý protein, který se hodí pro každého, bez ohledu na pokročilost a druh sportu.
Kvalitativně jeden z nejlepších proteinů na českém trhu (odpovídá tomu cena), žádné "chemikálie, dochucovadla, aspartamy...." dobře se to dá poznat i z konzistence prášku.
Chuťově je to opět paráda, snad až na čokoládu, co se opravdu tak nepovedla, ale to je individuální.
Jednoznačně doporučuji každému minimálně na vyzkoušení - dodání probíhá taktéž bez problémů ;)
vyzkoušená příchuť: kokos, čokoláda.

NUTREND DELUXE 100% WHEY

16. Červenec 2016 v 13:36

Chuť

80%

Složení

85%

Rozpustnost

60%

Stravitelnost

90%

Cena/Kvalita

80%

Protein, který nenadchne a neurazí. Pozitivem je, že obsahuje poměrně kvalitní zdroje bílkovin a kolostrum (na což se Nutrend snaží nalákat). Nicméně, chuťově není nijak extra dobrý a rozpustnost je velice špatná. Navíc, jako u většiny výrobků od Nutrendu, může způsobovat problémy s trávením.
Vyzkoušená příchuť: čokoláda-ořech a bohužel jsou na trhu opět kvalitnější a lepší varianty.

Nutrend Explosin

16. Červenec 2016 v 13:31

Nakopnutí

45%

Složení

70%

Pumpa

60%

Chuť

75%

Cena/Kvalita

65%

Bohužel další produkt od Nutrendu, co nemá moc smysl. Složení není nijak oslňující a 3g argininu to nezachrání. Výsledek pak asi nemůže být nijak velký. Na mě (ani několik známých) v podstatě nezabral a ani chuťově není moc dobrý.
Existují i vyjímky, ale spíše se dá říct, že funkčnost tohoto výrobku je o štětí.
Existují lepší varianty za ty peníze.

Amix CellEx™ Unlimited

16. Červenec 2016 v 13:27

Nakopnutí

85%

Složení

90%

Pumpa

100%

Chuť

100%

Cena/Kvalita

90%

Velice povedená předtréningovka. Funguje po chvilce i při dodržení dávkování. Sice jsem nepociťoval moc velké nakopnutí, ani mravenčení, ale pumpa byla skvělá a trénink odjedete víc na maximum.
Chuťově bez problémů (1odměrka do cca 250ml vody), s trávením taktéž žádný problém.
Doporučuji minimálně vyzkoušet

Amix BCAA Micro Instant Juice

16. Červenec 2016 v 13:22

Chuť

95%

Složení

100%

Účinek

95%

Cena/kvalita

100%

Chuťově velice povedený produkt, který si každý oblíbí, jelikož většina příchutí dokáže překrýt klasickou nahořklou chuť bcaa.
Regenerace taktéž není špatná, ale je třeba si přepočítat dávky podle télesné hmotnosti - uvedených 5g je legislativních.

Amix Anabolic Monster Beef 90

16. Červenec 2016 v 13:15

Chuť

60%

Složení

90%

Rozpustnost

90%

Stravitelnost

100%

Cena/Kvalita

90%

V první řadě je třeba zmínit, že se jedná o hydrolyzát, čili výsledná chuť je hořká, není to chyba, je to jednoduše z principu věci. Je teda třeba k tomu přihlédnout při výběru příchutě (vyzkoušena čokoláda). S trávením jsem žádné problémy neměl.
Složením i rozpustností (pouze trochu větší pěnivost) je tento protein velice kvalitní, to, že je z hovězího kolagenu nijak nevadí, je to stále velice hodnotný zdroj bílkovin (neplatí, že kolagen je jen na klouby). Kvalitní syrovátkové proteiny jsou o něco lepší, nicméně Monster Beef je skvělá varianta například pro osoby, které mají problém s trávením syrovátkových proteinů, nebo na prostřídání.

AMIX B-Complex + vit.C

16. Červenec 2016 v 13:09

Cena/kvalita

100%

Složení

100%

Naprosto super věc. Perfektně nakombinovány vitamíny B,C a E. Přičemž zinek navíc ještě vylepšuje tuto kombinaci. Jednoznačně doporučuji pro každého sportovce jakékoliv úrovně a zaměření.

Extrifit AGREZZ

16. Červenec 2016 v 13:05

Nakopnutí

65%

Složení

100%

Pumpa

50%

Chuť

100%

Cena/Kvalita

70%

Bohužel na mě Agrezz téměř nezabral téměř vůbec. Zřejmě na mě lépe funguje Arginin místo citrulinu. Ovšem vůbec bych nedoporučoval dávku napůlit, pokud vážíte méně (viz. dávkování na obalu). Já vážím pod 70kg a sotva jsem poítil plnou dávku.
Chuťově je dobrý, nicméně bych každému doporučil nejprve koupit pár testerů aby poznal, zdali na něj funguje.

Nutrend CFM Compress 34%

16. Červenec 2016 v 13:00

Cena/kvalita

90%

Složení

95%

Chuť

100%

Velice povedená tyčinka, která se chutí a kvalitou řadí mezi jedny z nejlepších.
Velikostně je ovšem oproti konkurenci vetšinou menší
Obsahuje hodně bílkovin a to nejen sojových, navíc pomáhá doplnit i vytamíny.
Vyzkoušené příchutě: kokos-čokoláda, pomeranč-čokoláda

Copyright GetBig.cz © 2015

PartneřiO webuKontakt