REGISTRACEPŘIHLÁŠENÍ

Jacks

Uživatelské jméno

Jacks

Datum registrace

19. Duben 2016

RECENZE

Muscletech NaNo Vapor

19. Duben 2016 v 14:38

Složení

100%

Nakopnutí

100%

Cena/Kvalita

100%

Chuť

100%

Pumpa

100%

Zatím nejlepší evropský nakopávač! Výborná chuť, obrovské nakopnutí, brutální svědění a výborné nakopnutí. Měl jsem americkou verzi a opravdu stačí jedna odměrka a jste totálně v "limbu"

Složení

100%

Nakopnutí

100%

Cena/Kvalita

100%

Chuť

100%

Pumpa

100%

Výborný nakopávač za skvělou cenu! Jednoznačně doporučuji! Za mě jeden ze 3 nejlepších nakopávačů na evropském trhu a za tu cenu?! Nekup to! První měsíc se ani nemusejí zvyšovat dávky a cítíte výborné napumpování a nakopnutí do tréninku (hlavně při tréninku nohou neskutečná pumpa). Doporučuji se dobře zahřát alespon kardiem pokud nejezdíte hned první cvik na prokrvení... Za mě TOP

EXTRIFIT ACTINOX

19. Duben 2016 v 14:30

Složení

85%

Chuť

80%

Pumpa

100%

Nakopnutí

85%

Cena/Kvalita

85%

Jeden z průměrných nakopávačů založený primárně na bázi beta alaninu a citrulinu (svědění). Spíše do objemu, vysoký obsah cukrů na 100g (12), obsahuje až 1/5 BCAA na 100g. Chuťově nic moc, nakopnutí zřídka, pumpa výborná, díky arniginu výborná průkrvnost

Prom-in Vitamín C 800 + rose hip

19. Duben 2016 v 14:25

Složení

100%

Cena/kvalita

100%

Za mě je to top produkt. 800mg na 1 tabletu je skvělá a lepší kombinace jak 1000 či 1500. Doporučuji dávkování ráno k snídani a před tréninkem.

Extrifit Hellnox

19. Duben 2016 v 14:23

Chuť

80%

Pumpa

80%

Složení

80%

Nakopnutí

80%

Cena/Kvalita

50%

Zbytečně přehypovaný výrobek, účinek minimální, akorát svědění, což je mi ve výsledku úplně k h**nu. Rozhodně nedoporučím nikomu

Nutrend Whey Core 100

19. Duben 2016 v 14:22

Chuť

85%

Cena/Kvalita

75%

Stravitelnost

80%

Rozpustnost

85%

Složení

50%

Klasický nutrend, který vyrábí stejně podprůměrné proteiny již několik let. Jediný co se změnilo, byla o něco lepší chuť a menší prášení, ale furt je to jak na stavbě. Nemluvně o složení a výsledný ceně. Za stejnou cenu bych 1000x raději zvolil opět CFM od Prominu

USPlabs Jack3D Micro

19. Duben 2016 v 13:51

Složení

85%

Nakopnutí

100%

Cena/Kvalita

50%

Chuť

85%

Pumpa

100%

Jack3D dal do prodeje i Evropskou variantu svého nakopávače, účinost je oproti starým dobrým americkým Jackům úplně někde jinde. Bez Složky DMAA to nemá takový účinek a nejsem s tím tak spokojený, jako jsem byl s ameerickou verzí. Je to jen marketing a nedoporučuji za tuto cenu kupovat tento výrobek

Nutrend Explosin

19. Duben 2016 v 13:50

Pumpa

50%

Složení

50%

Nakopnutí

50%

Cena/Kvalita

50%

Chuť

50%

Žádná pumpa, žádné nakopnutí, užil jsem 1 před tréninkem a neviděl jsem žádný účinek

Extrifit BCAA Instant

19. Duben 2016 v 13:28

Účinek

100%

Složení

100%

Chuť

100%

Cena/kvalita

90%

Výborný instatní BCAAčka, které se složením hodí hlavně do diety. Zahání chuť na sladké a díky užívání po celý den brání proti katabolismu. Výborné příchutě vám osladí krušné dietní dny. Výborné složení s trochu horší rozpustností. Rozhodně doporučuji

CzechVirus - Beast Virus

19. Duben 2016 v 13:26

Chuť

5%

Pumpa

100%

Složení

70%

Nakopnutí

100%

Cena/Kvalita

90%

Typický evropský nakopávač, který má za úkol hlavně nechat naše odběratele se udrbat až do krve a mít poruchu na obličeji při kyselosti v jehož užití. Nakopnutí skvělé, pumpa dobrá svrbění otravné :D

Cellucor C4 Extreme

19. Duben 2016 v 13:22

Nakopnutí

90%

Cena/Kvalita

90%

Chuť

100%

Pumpa

90%

Složení

90%

Jeden z lepších výrobků na českém trhu. Jediná nevýhoda je cena/počet odměrek. Výborné nakopnutí a pumpa v tréninku. Na koho nepůsobí moc nakopávačů jako na mě tak rozhodně doporučuji

Alavis Triple Blend

19. Duben 2016 v 13:20

Složení

100%

Účinek

100%

Cena/kvalita

100%

Začal jsem užívat alavis po dobrání pixly od Animalu PAK a naprostá pecka, měl jsem dlouhodobé problémy s lokty snad při každém tréninku a již po měsíci užívání Alavisu jsem necítil takovou zátěž na klouby jako předtím. Dávkování je poměrně složitější (musí se odměřovat), ale jeho účinnost zabere na každého

Universal Animal Pak

19. Duben 2016 v 13:19

Cena/kvalita

100%

Složení

100%

Komu nevadí polykat tablety (7ks) tak je to nejspíše nejlepší výrobek, který jsem kdy měl. Doporučuji koupit

Prom-in Nitrox Pump

19. Duben 2016 v 13:17

Pumpa

80%

Složení

80%

Nakopnutí

80%

Cena/Kvalita

100%

Chuť

100%

Poměrně levný nakopávač, bohužel patří mezi ty slabší. Již po prvním týdnu se musí dávky zvýšit na dvojnásobek a účinnost nakopnutí a pumpy brzo odpadne

Extrifit AGREZZ

19. Duben 2016 v 13:14

Pumpa

100%

Složení

100%

Nakopnutí

100%

Cena/Kvalita

80%

Chuť

85%

Nejlepší nakopávač od Extrifitu. Bohužel jeho účinost strašně ovlivňuje doba užití před tréninkem. Bohužel Agrezz se musí užít již při cestě do posilovny, nikoli v šatně při převlíkání, pak cítíte nakopnutí svědění a pumpu až ve sprše...Jinak top výrobek, doporučuji opět dát si lehčí kardio před tréninkem na zahřátí, aby se složky projevily na 100%

Grenade thermo detonator

19. Duben 2016 v 13:11

Složení

90%

Účinek

100%

Cena/kvalita

90%

Za mě nejlepší britský výrobek, který jsem využíval ve 3 sezónách. Doporučuji použít 30minut před cvičením a před tréninkem si dát alespoň 10minut kardio, aby nabuzení a účinost termogenních složek mělo ten správný účinek, který zde hledáme. Za mě naprostý TOP spalovač v evropských shopech

Extrifit High Whey 80

19. Duben 2016 v 13:09

Chuť

100%

Cena/Kvalita

95%

Stravitelnost

90%

Rozpustnost

80%

Složení

90%

Výborný protein se slušným složením v cenové střední třídě. Výborné příchutě a poměrně špatná rozpustnost v porovnání s CFM od Prom Inu

Reflex Nutrition L-Glutamine

19. Duben 2016 v 13:08

Cena/kvalita

70%

Účinek

100%

Složení

100%

Chuť

100%

Glutamin je jen jeden a pokud je nutričně 100% tak všechny firmy mají stejný prášek se 100% obsahem glutaminu. Zde si připlatíte pouze za jméno REFLEX

Extrifit BCAA 1800

19. Duben 2016 v 13:06

Cena/kvalita

95%

Účinek

100%

Složení

100%

Chuť

100%

Asi nejlepší BCAAčka na trhu! 1800mg v jedné tabletě v této cenové relaci nemá snad žádný jiný výrobce. Konkurovat může pouze Czech Virus, ale u této značky mi vadí špatná rozpustnost a chuť (bavíme-li se o instantních). Rozhodně doporučuji zakoupit!

Extrifit Hydro 80 Super DH32%

19. Duben 2016 v 13:01

Stravitelnost

100%

Rozpustnost

100%

Složení

100%

Chuť

90%

Cena/Kvalita

90%

Výborný předtrávený syrovátkový protein. Mírně nahořklá čokoládová příchuť. Výborné složení a skvělá rozpustnost tohoto Hydrolyzovaného proteinu. Cena je poměrně vyšší jak u klasických proteinů, ale to jsou všechny Hydra, díky jeho využití a kvalitě díky hydralýze. Rozhodně doporučuji

PROM-IN CFM Pure 80%

19. Duben 2016 v 10:35

Stravitelnost

100%

Rozpustnost

100%

Složení

90%

Chuť

100%

Cena/Kvalita

100%

Nejlepší protein, který jsem kdy měl. Složení neni 100%, ale pokud to máte jen po tréninku, do vloček apod. tak je to skvělá varianta. Výborné příchutě, akorát u sladkých jako je pistácie apod ta chut rychle omrzí aj znechutí

MY PROTEIN Creatine Monohydrate

19. Duben 2016 v 10:32

Cena/kvalita

100%

Stravitelnost

100%

Rozpustnost

100%

Účinek

100%

Creatine je taky jen jeden, takže složení je 100% creatine, takže chuť rozpustnost a účinky naprosto stejný jako u všech výrobců tohoto produktu. Veliké je cena. Pro účinek nezapomínejte, že musíte hodně pít! Kdo nepije, tak creatine nemá takové či dokonce žádné účinky.

Reflex Nutrition Nexgen Pro

19. Duben 2016 v 10:30

Složení

100%

Cena/kvalita

90%

Nejlepší mulťák na trhu. Jediná nevýhoda je, že jednotlivé kapsle smrdí jako psí granule. Po užití při krknutí to ještě cítíte.

Myprotein L Glutamine

19. Duben 2016 v 10:29

Cena/kvalita

100%

Účinek

100%

Složení

100%

Chuť

100%

Glutamin je jen jeden, takže tam se nic nemění. 100% složením, chuť stejná jako u všech výrobců, rozpustnost stejná jako u všech jiných výrobců, ale cenově velice lukrativní

Universal Animal Flex

19. Duben 2016 v 10:22

Účinek

100%

Cena/kvalita

100%

Složení

100%

Nejlepší kloubka. Výborné složení a balení do jednotlivých sáčků, kde víte co v jaké tabletě je. Po vysazení Alavisu jednoznačně TOP výrobek

Cena/Kvalita

100%

Chuť

90%

Pumpa

80%

Složení

70%

Nakopnutí

90%

Výborný a cenově dostupný nakopávač, u kterého nemusíte první měsíc vůbec zvyšovat dávky. Dobré prokrvení. Vydrží dlouho

Copyright GetBig.cz © 2015

PartneřiO webuKontakt