REGISTRACEPŘIHLÁŠENÍ

Grenade thermo detonator

Grenade thermo detonator

Foto a texty použity se souhlasem portálu Heureka.cz

Ceny od: 599 Kč

VYZKOUŠET

88%

Složení

90%

Cena/kvalita

87%

Účinek

86%

Základní údaje

Výrobce

Grenade

Popis produktu

Grenade je revoluční termogenní a před-tréninkový stimulant. Je vhodný pro muže i ženy, a rychle se stává nezbytným doplňkem pro fitness nadšence po celém světě. Oblibu si získal u celé řady sportovců počínaje běžnými návštěvníky posiloven až po profesionální sportovce, a to hlavně díky tomu, že pomáhá udržovat optimální váhu a funguje jako před-tréninkový zdroj energie.

Nutriční hodnoty (2 kapsle)


zelený čaj 500 mg,
hořká pomerančová kůra 420 mg,
kofein 225 mg,
kajenský pepř 200mg,
fenylalanin 25 mg,
zelená káva 10 mg

HODNOCENÍ A RECENZE UŽIVATELŮ

Jaké zkušenosti máte s tímto produktem vy?

Přidat recenzi

Kotoucc

21. Srpen 2015 v 20:20

Složení

95%

Cena/kvalita

90%

Účinek

100%

- Jeden z nejlepších spalovačů na trhu.
- Složení je supr a opravdu efektivní.
- Jestli se chcete při tréninku pořádně zapotit a nevadí vám kofein, tak berte :)

LukasZav

19. Srpen 2015 v 00:46

Složení

100%

Cena/kvalita

100%

Účinek

100%

Naprosta spokojenost. Ja si objednal pri sleve ktera byla asi 4 mes. zpatky slapal tak jak mel a nemam co vytknout :)

Plutos

13. Srpen 2015 v 12:22

Složení

100%

Cena/kvalita

90%

Účinek

100%

Za kvalitu se platí :) jinak výborný jak na spalování tak na probuzení

Hanz_Je_Bůh

10. Srpen 2015 v 16:41

Složení

100%

Cena/kvalita

80%

Účinek

80%

Měl jsem tu možnost vyzkoušet ještě starší složení, no nějak jsem to nepociťoval, moc mě to nenakoplo ani jsme to nepociťoval. Ujde

Kirtan

26. Červenec 2015 v 20:47

Složení

85%

Cena/kvalita

85%

Účinek

50%

K mému překvapení to bylo docela zklamání. Pocitově mi to vůbec nesedlo ani jsem se po tom necítil dobře a efekt jsem neviděl téměř žádný ve srovnání s jinými spalovači. Bohužel mě to ani nijak nenakoplo a nestimulovalo, což beru jako skoro nutnou součást termogenních spalovačů...

Rahoo

22. Červenec 2015 v 21:23

Složení

100%

Cena/kvalita

100%

Účinek

100%

10/10 spalovačů , komu vadí kofein tak si kupte něco jinýho nicméně tohlecto jedíny mě osobně funguje a i když sem boxoval tak tréninky daleko lepší takže jako stimulant dobrej , jeho synek verze Black Ops jak už bejvá u upgradů doplňků tak daleko horší bez nástřelu a tak verzi Black Ops rozhodně nedoporučuju , toto ovšem 10/10

Kadmilos

15. Červen 2015 v 14:32

Složení

95%

Cena/kvalita

85%

Účinek

100%

Skvělý účinek jen bohužel vyšší cena.

JoeyCzech

25. Květen 2015 v 15:31

Složení

95%

Cena/kvalita

80%

Účinek

95%

Doporučuju před koupením komplet balení(100 kapslí) koupit pár blistrů na vyzkoušení snášenlivosti :) ;)

Složení, bych řekl že je maximum co se do té kapsle dá nacpat. :)

Účinek, po půl hodině v posilovně jsem vypadal jako kdyby na mě hodil někdo kýbl vody. :) ;) Paráda :)

Cena, je bohužel trochu vyšší, ale za vyzkoušení to stojí :-)

piccione1982

12. Květen 2015 v 12:28

Složení

90%

Cena/kvalita

90%

Účinek

90%

Hodne silny spalovac doporucuji vyzkouset kamaradce nedelal dobre a nakonec ho na radu doktora musela vysadit protoze ji to delalo bordel v jejich dnech :-D

Ja ho vyzkousel a byl jsem s nim spokojeny .Po cca pul hodine zacnete citit teplo v zaludku coz je naprosto normalni a za chvilku z vas leje jak z kone :-D Bohuzel nevyhodou je vysoka porizovaci cena takze doporucuji vyzkouset neco levnejsiho s podobnym ucinkem treba jako Thermogenic fair power od Survival ktery je o 1/3 levnejsi.

terina

11. Květen 2015 v 23:28

Složení

95%

Cena/kvalita

85%

Účinek

95%

S timto produktem jsem naprosto spokojena, jen ta cena je premrstena, bohuzel... Kazdopadne doporucuji vyzkouset, daji se koupit i vzorky (4ks)

Zobrazit další

Copyright GetBig.cz © 2015

PartneřiO webuKontakt