REGISTRACEPŘIHLÁŠENÍ

4fitness BCAA

4fitness BCAA

Foto a texty použity se souhlasem portálu Heureka.cz

Ceny od: 189 Kč

VYZKOUŠET

76%

Chuť

32%

Složení

98%

Účinek

87%

Cena/kvalita

88%

Základní údaje

Výrobce

4fitness

Popis produktu

BCAA ( Branched Chain Amino Acids ) patří mezi esenciální aminokyseliny. Tím se myslí, že se v lidském organismu nevytvářejí, a proto vše závisí na tom, kolik jich sníme z potravy. BCAA free form = volné, esenciální aminokyseliny s rozvětveným řetězcem mají některé efekty silnější než BCAA, v komplexní bílkovinné stravě. Jde zejména anabolizující efekt na svalovou tkáň, inzulinovou odezvu a o rychlost s jakou jsou BCAA transportovány do svalů. Superpalivo & ochrana pro svaly, tak by se BCAA daly vystihnout. BCAA dokáže významně ovlivnit nadcházející tréninkový / závodní výkon. BCAA přispívají k ochraně svalů před rozpadem zvláště během redukční diety. Po výkonu slouží BCAA k regeneraci svalů. Z toho důvodu jsou BCAA pro sportovce nedostatkové, přitom zásadně ovlivňují regeneraci, zotavení po sportu a funkci svalů.

HODNOCENÍ A RECENZE UŽIVATELŮ

Jaké zkušenosti máte s tímto produktem vy?

Přidat recenzi

kripl

23. Červen 2015 v 10:10

Chuť

50%

Složení

80%

Účinek

90%

Cena/kvalita

95%

Chut odpovida volnym aminam. Taky je to od nich obcas instantni, obcas ne. Je to ale porad prevysujici pomer cena/kvalita jak u vetsiny konkurence.

premeksimon

06. Červen 2015 v 20:47

Chuť

20%

Složení

100%

Účinek

100%

Cena/kvalita

100%

Musím dokoupit ty ochucovací tablety. :D

ArnoldMeister

11. Květen 2015 v 21:23

Chuť

20%

Složení

100%

Účinek

100%

Cena/kvalita

100%

nejlepší cena za čisté bcaa na trhu prakticky, chybou je jenom ta přehořká chuť

piccione1982

07. Květen 2015 v 00:05

Chuť

5%

Složení

100%

Účinek

100%

Cena/kvalita

100%

Hnusnejsi BCAA jsem snad v zivote nepil chutnaji jako rozdrceny paralen avsak za tu cenu jsou bezkonkurencne nejkvalitnejsi na nasem trhu.Jsou vyrabeny procesem fermetace coz jako dalsi jedina znacka na nasem trhu nabizi Reflex avsak je nekolikanasobne drazsi a pokud potrebujete brat vyssi davky nedoplatili by jste se.Vyrobce nabizi i tablety na ochuceni ktere vas vyjdou na 1 kc za davku a napoj pak chutna v pohode za me nejlepsi BCAA na trhu za tuhle cenu!!!

Filip00

26. Říjen 2016 v 16:43

Chuť

5%

Složení

100%

Účinek

20%

Cena/kvalita

25%

V životě si to nekupte.. dřiv sem jel takovýto že aminokyseliny jsou čistý látky nemůže tam být rozdíl v kvalitě. Hned jsem změnil názor po koupi tohohle hnoje. Hrozná chuť, hrozná stravitelnost, vyloženě je vám 5 minut po požití težko od žaludku, nadjímaní.

Martin1

23. Říjen 2016 v 21:42

Chuť

70%

Složení

100%

Účinek

100%

Cena/kvalita

100%

vše ok, ale chut' je dost chemická (ale dá se částečně přebít tabletovou příchutí)

Kentaur

19. Říjen 2016 v 15:20

Chuť

5%

Složení

100%

Účinek

0%

Cena/kvalita

5%

BCAA za nejnižší cenu na trhu s chutí paralenu i přes veškeré recenze ( jestlipak si je nepíše sám prodejce ) mám u výrobků typu protein,bcaa, aakg 0% účinek - a to i při překračování dávek i 4x. Za mě nebrat.

JacobVega

23. Srpen 2016 v 09:32

Chuť

50%

Složení

90%

Účinek

95%

Cena/kvalita

95%

Chuť nepříjemná, ale nic, co by se nedalo vydržet. Svůj účinek to určitě mělo. Kratší doba bolesti svalů. Prokazatelně. Cena přívětivá. Pokud zrovna nemáte moc peněz, tohle je myslím si, že dobrá volba :)

Filouš

26. Červen 2016 v 13:37

Cena/kvalita

100%

Účinek

100%

Složení

100%

Chuť

50%

Složením ani cenou nemám co vytknout avšak rozpustnost není tak světová stejně jako chuť, která je otřesná a odrazuje mě k další koupi, prostě řeším i chuť která se avšak dá o 50% zlepšit tabletami ale ani tak to není žádná lahoda spíše naopak. Ale pro ty co chuť řeší,až tak na posledním místě, vřele doporučuji.

JetpackDeluxe

19. Březen 2016 v 11:16

Cena/kvalita

100%

Účinek

100%

Složení

100%

Chuť

50%

Výborný výrobek a pokud přetrpíte chuť paralenu na kterou se dá časem zvyknout tak je to supr

Zobrazit další

Copyright GetBig.cz © 2015

PartneřiO webuKontakt