REGISTRACEPŘIHLÁŠENÍ

Nutrend N1 PRE-WORKOUT 510 g

Nutrend N1 PRE-WORKOUT 510 g

Foto a texty použity se souhlasem portálu Heureka.cz

Ceny od: 266 Kč

VYZKOUŠET

83%

Nakopnutí

81%

Složení

93%

Pumpa

78%

Chuť

83%

Cena/Kvalita

80%

Základní údaje

Výrobce

Nutrend

Popis produktu

Profesionální produkt pro stimulaci těla před fyzickou aktivitou, sestavený dle maximálních možností evropské legislativy. Obsahuje nejúčinnější látky, uznávané odbornou veřejností, které zaručí maximální efekt napumpování svalstva a posunutí hranice fyzického výkonu.

Nutriční hodnoty 100g


FANATIC BLEND:
L-arginin-alfa–ketoglutarát 20 588 mg
Beta-alanin 20 588 mg
L-citrulin L-malát 13 235 mg
Kreatin monohydrát 14 706 mg
Kreatin citrát 4 323 mg
STIMULATION ENERGY BLEND:
L-tyrosin 2 941 mg
Kofein 1 176 mg
DMAE (dimethylaminoethanol) 118 mg
Vitamin C 2 941 mg = 3 676 % *
Extrakt z černého pepře 62 mg
Thiamin (Vitamin B1) 16 mg = 1 455 %*
Pyridoxin (Vitamin B6) 16 mg = 1 143 %*
Niacin (Vitamin B3) 282 mg = 1 763 %*
Vápník 1 859 mg = 232 %*
Sodík 2 059 mg
Cukry ˂ 0,5 g

HODNOCENÍ A RECENZE UŽIVATELŮ

Jaké zkušenosti máte s tímto produktem vy?

Přidat recenzi

Bjooser

21. Únor 2017 v 18:59

Nakopnutí

100%

Složení

100%

Pumpa

100%

Chuť

100%

Cena/Kvalita

100%

Ozkoušel jsem všechny příchutě a nejvíc mi chutná černý rybíz. Co se týče složení, tak nemám v podstatě, co vytknout. Spousta lidí si stěžuje, že současné nakopávače neobsahují DMAA či efedrin, ale podle mého názoru, pokud jedinec jede čistě a je schopen fázování nákopávače, tak si nemá nač stěžovat. Osobní PŘÍROZENÉ výkony lze podávat i bez NO produktů, jde jen o menší berličku! Sám používám jen při občasné demotivaci nebo redukční dietě. Co bych vytknul, je jen cena, ale týká se to obecně nejen Nutrendu. Nechápu, proč na ofiko obchodech od dodavatele produkt prodávají za vyšší cenu než třeba kulturistika.com, kde je rozdíl skoro 100 kč. :)

lukynkrejci

30. Říjen 2016 v 19:26

Nakopnutí

85%

Složení

100%

Pumpa

100%

Chuť

100%

Cena/Kvalita

100%

Nejlepší nakopávač co jsem zatím měl:) chuť úplně neuvěřitelná (červený pomeranč), nakopnutí bylo taky perfektní, složení je luxus a pumpa brutální!! Doporučuju všema deseti!

ejky

23. Červen 2018 v 12:36

Nakopnutí

100%

Složení

70%

Pumpa

90%

Chuť

90%

Cena/Kvalita

95%

jedno z nejlepších nakopnutí (když nepočítám americké nakopávače)
poměr cena/kvalita
průměrná chuť, někomu by mohlo vadit, že je trochu ostrý (je v něm cítít pepř)
-i když mám balení dobře zaděláno tak tvrdne, pokaždé ho musím rozrývat lžící
-docela dost práší

Losman

07. Leden 2018 v 11:52

Nakopnutí

100%

Složení

100%

Pumpa

50%

Chuť

100%

Cena/Kvalita

100%

Vyzkoušel jsem český příravek a jsem velice překvapen. Chuť černého rybízu je úžasná. Po vypití doporučeného dávkování jsem cítil neskutečný pocit nakopnutí a maximální soustředěnost. Za mě hodnotím na jedničku. Zatím nejlepší nakopávač co jsem měl. Navíc tolik "nepumpuje", což je výhoda, protože se to dá používat i na jiné sporty než třeba chození do fitka. Za mě velice dobrý produkt a pro ty, kteří chtějí pumpu, tak doporučuji Nitrox Pump, jen se při větší dávce nedá moc spát. Když se vrátím k Nutrendu, tak rozhodne nezklamal, ba naopak :) Jedině doporučuji!!!!

Vilda

12. Červenec 2017 v 18:40

Nakopnutí

25%

Složení

85%

Pumpa

75%

Chuť

90%

Cena/Kvalita

80%

Na mě teda nezafungoval.Dával jsem i vyšší dávky,ale nakopnutí fakt minimální.

Coolniczka

20. Červen 2017 v 22:20

Nakopnutí

95%

Složení

95%

Pumpa

80%

Chuť

100%

Cena/Kvalita

95%

Muj uplne prvni nakopavac. Casto me pak po nem druhy den bolela hlava, jinak co se tyce nakopnuti, tak docela fajn. Za me lepsi prumer.

Wild_Elven

14. Červen 2017 v 20:03

Nakopnutí

50%

Složení

90%

Pumpa

50%

Chuť

75%

Cena/Kvalita

30%

Na mě nezabral, rsp asi jako silná káva:)
Složení vypadá solidně, chuť a celkově = Nutrend no:-D

Rosta

19. Březen 2017 v 17:12

Cena/Kvalita

75%

Chuť

20%

Pumpa

70%

Složení

90%

Nakopnutí

95%

Patricus

09. Prosinec 2016 v 17:20

Nakopnutí

55%

Složení

100%

Pumpa

60%

Chuť

50%

Cena/Kvalita

20%

Chuť dobrá, až na tu čili příchuť...
Pumpa žádná
A po tréninku, brutální stavy dojezdu... Neschopnost dát do kupy větu, civění doblba a bolest hlavy...
Za mě odpad ale zase na druhou stranu, co jiného čekat od firmy jako je nutrend

Martin1

07. Listopad 2016 v 08:16

Nakopnutí

100%

Složení

95%

Pumpa

100%

Chuť

100%

Cena/Kvalita

100%

jak na nutrend všichni nadávají...tohle je nákopávač který se může rovnat v pohode zaběhlím NOčkům. Dovoluji si tvrdit, že bych ho dal i do top 5 na českém trhu

Copyright GetBig.cz © 2015

PartneřiO webuKontakt