REGISTRACEPŘIHLÁŠENÍ

TPW Protein 80

TPW Protein 80

Foto a texty použity se souhlasem portálu Heureka.cz

Ceny od: 497 Kč

VYZKOUŠET

97%

Chuť

97%

Složení

98%

Rozpustnost

95%

Stravitelnost

98%

Cena/Kvalita

97%

Základní údaje

Výrobce

TPW

Popis produktu

Whey Protein 80 je protein s obsahem syrovátkového koncentrátu mimořádné kvality bez zbytečných zahušťovadel či plniv. Díky tomu, že je nedenaturovaný, má vysokou biologickou hodnotu pro organismus.

Whey Protein 80 je vyroben z vysoce kvalitního syrovátkového koncentrátu s více než 80 % bílkovin. Byl vyroben mikro-filtrací a během procesu nebyl tepelně upravován. Protein je obohacen o enzymatickou směs Aminogen®, čímž se liší od běžných proteinů na trhu.

Nutriční hodnoty (25g)


Tuky 1,7g -z toho nasycené 1,4g
Sacharidy 2,3g -z toho cukry 2,1g
Bílkoviny 19,6g

HODNOCENÍ A RECENZE UŽIVATELŮ

Jaké zkušenosti máte s tímto produktem vy?

Přidat recenzi

Rahoo

22. Červenec 2015 v 21:33

Chuť

100%

Složení

95%

Rozpustnost

90%

Stravitelnost

100%

Cena/Kvalita

100%

Značka TPW rozhodně překvapila svojí kvalitou a cenou na trhu . Doplňky od nich sem zkusil a pokud se vyskytně někdy nějaká zajímavá nabídka rozhodně zase ochutnám o této značky výrobek nicméně sem spokojenější s proteinem od značky MyProtein z hlediska složení a také ceny

Pernik

07. Červen 2015 v 21:13

Chuť

95%

Složení

95%

Rozpustnost

90%

Stravitelnost

100%

Cena/Kvalita

100%

Po všech stránkách je dobrý :)

Kristýna

02. Červen 2015 v 08:43

Chuť

100%

Složení

100%

Rozpustnost

100%

Stravitelnost

100%

Cena/Kvalita

100%

Vše na 1*, měla jsem příchuť stracciatella, jahoda bílá čokoláda a čokoláda. Hlavně oceňuji skvělou rozpustnost a trávicí enzymy, vzhledem k tomu, že se mi většina proteinů tráví hůře, tento byl naprosto bez problémů.

Veronika

29. Květen 2015 v 06:14

Chuť

100%

Složení

100%

Rozpustnost

100%

Stravitelnost

100%

Cena/Kvalita

100%

Jeden z těch Vážně dobrých proteinů. Nepráší, má výbornou rozpustnost a to jak do vody po tréninku tak do ranní ovesné kaše. Měla jsem příchuť stracciatellu, která má kousky čokolády a je jemná, né moc sladká, prostě perfektní chuť

Zdenda

28. Květen 2015 v 07:04

Chuť

100%

Složení

100%

Rozpustnost

90%

Stravitelnost

100%

Cena/Kvalita

95%

Příchuť millionaire's shortbread úžasná

werewolf

25. Říjen 2016 v 20:34

Chuť

100%

Složení

100%

Rozpustnost

100%

Stravitelnost

100%

Cena/Kvalita

100%

Best of....

Kouzelník

26. Červenec 2016 v 17:00

Chuť

95%

Složení

90%

Rozpustnost

95%

Stravitelnost

80%

Cena/Kvalita

100%

ppubb

13. Červenec 2016 v 18:44

Cena/Kvalita

100%

Stravitelnost

100%

Rozpustnost

100%

Složení

100%

Chuť

100%

John01

21. Září 2015 v 19:18

Chuť

100%

Složení

100%

Rozpustnost

100%

Stravitelnost

100%

Cena/Kvalita

100%

Absolutní spokojenost, chuťově je to nejlepší protein, co jsem měl. Složení jednoduché, naprosto v pořádku. Je trochu dražší než MyProtein, ale zase za tu chuť si rád připlatím (jahoda-bílá čokoláda)

PuldisCZ

25. Červenec 2015 v 17:02

Chuť

90%

Složení

95%

Rozpustnost

90%

Stravitelnost

100%

Cena/Kvalita

100%

Zobrazit další

Copyright GetBig.cz © 2015

PartneřiO webuKontakt