REGISTRACEPŘIHLÁŠENÍ

Smartlabs Hydro Traditional

Smartlabs Hydro Traditional

Foto a texty použity se souhlasem portálu Heureka.cz

Ceny od: 1 298,50 Kč

VYZKOUŠET

96%

Chuť

92%

Složení

98%

Rozpustnost

96%

Stravitelnost

100%

Cena/Kvalita

95%

Základní údaje

Výrobce

Smartlabs

Popis produktu

Unikátní proteinový přípravek. Jedná se o enzymaticky štěpený hydrolyzovaný syrovátkový proteinový koncentrát s vysokým zdrojem kvalitních peptidů, jehož výjimečnost spočívá zejména v rychlé vstřebatelnosti.

Nutriční hodnoty(100g)


Bílkoviny 75 g
Sacharidy 5 g
Tuky 8 g
Aminokyselinový profil:
L-Leucin** 11,54 g
L-Isoleucin** 6,22 g
L-Valin** 6,28 g
L-Alanin 5,26 g
L-Arginin* 2,95 g
L-Asparag. kys. 11,73 g
L-Cystein 2,63 g
L-Glutamová kys. 18,78 g
Glycin 2,05 g
L-Histidin* 1,99 g
L-Lysin* 9,86 g
L-Methyonin* 1,99 g
L-Fenylalanin* 3,53 g
L-Prolin 6,22 g
L-Serin 5,83 g
L-Threonin* 7,95 g
L-Tryptofan* 1,54 g
L-Tyrosin 3,33 g

HODNOCENÍ A RECENZE UŽIVATELŮ

Jaké zkušenosti máte s tímto produktem vy?

Přidat recenzi

FunnyJerk

26. Červenec 2015 v 22:41

Chuť

100%

Složení

90%

Rozpustnost

100%

Stravitelnost

100%

Cena/Kvalita

100%

Maximální spokojenost jakožto s Hydrem. I přes původní obavy, kvůli recenzím a některým hodnocením na internetu jsem objednal a do teď nelituji. Objednal jsem v akci 2x2kg a kdo není ženská a má rád hořkou chuť, tomu musí sednout i chuťově.
Cenově velmi přijatelné.
Bez jediného náznaku problémů se zažíváním, plynatostí apod. ( problém s předchozím hydrem od EXTRIFIT )
Prostě maximální spokojenost a po dokončení diety na isolátu do něj určitě znovu najedu.

Dominik Wagner

26. Červenec 2015 v 00:08

Chuť

80%

Složení

90%

Rozpustnost

95%

Stravitelnost

100%

Cena/Kvalita

90%

Za mě můžu vřele doporučit :) Chuť je sice trochu nahořklá, ale tak to se dá u hydra očekávat a člověk si rychle zvykne. Co se týče složení tak je to hodně nakouřený BCAA a dalšíma aminokyselinama. Jestli uvažujete o hydru, tak doporučuju

Kirtan

23. Červenec 2015 v 14:47

Chuť

50%

Složení

100%

Rozpustnost

80%

Stravitelnost

100%

Cena/Kvalita

100%

Perfektní po tréninku k rychlému doplnění bílkovin. Proti funkčnosti nebo ceně nemůžu říct ani slovo.
Nemůžu nezmínit opravdu nepříjemnou chuť. Čokoláda chutná jak psí granule, ale po 2-3 týdnech užívání si člověk prostě zvykne a pak už vypije všechno :) Je třeba taky trošku zuřivěji štěrchat se shakerem, protože hydrolyzáty mají tendenci se přilepovat na stěny shakeru.

dominik456

07. Červenec 2015 v 10:36

Chuť

95%

Složení

95%

Rozpustnost

100%

Stravitelnost

100%

Cena/Kvalita

95%

Myslím si,že to je jeden z těch kvalitnějších proteinů.Chuť se dá časem zkousnout a zvyknete si.Jinak složením perfektní,obsahuje spoustu věcí navíc.

Radeczek

28. Červen 2015 v 13:23

Chuť

100%

Složení

100%

Rozpustnost

100%

Stravitelnost

100%

Cena/Kvalita

90%

Skvělá rozpustnost,vůbec nepění ,chuť taky dobrá oproti ostatním hydrům,měl jsem čoko-oříšek a spokojenost.Nejlepší věc co tam můžete poslat ihned po cvičení.

Ondřej

08. Květen 2015 v 20:23

Chuť

100%

Složení

100%

Rozpustnost

100%

Stravitelnost

100%

Cena/Kvalita

100%

Za mě nejlepší protein na trhu. Má sice specifické využití, ale jelikož já osobně nepiju protein jako náhradu jídla, je pro mě jasná volba. Má neobvyklou, hořkou chuť a většině lidí opravdu chutnat nebude, ale pro mě je top i v tomhle a nepřejedl se mi ani po 12 kilech :)

Oliwa90

07. Květen 2015 v 15:19

Chuť

90%

Složení

100%

Rozpustnost

100%

Stravitelnost

100%

Cena/Kvalita

100%

Pravděpodobně nejlepší hydro na trhu (a taky jedno z prvních, které bylo takhle kvalitní, ne jak konkureční mr*y) :-)

Vaša

06. Květen 2015 v 20:15

Chuť

90%

Složení

95%

Rozpustnost

100%

Stravitelnost

100%

Cena/Kvalita

90%

Měl jsem 2 balení. Parádní hydro, zpočátku nezvykle hořká chuť, kterou si posléze zamilujete :D.
Jestli někdy znovu zařadím hydro do své suplementace sáhnu po tomhle .

werewolf

22. Červen 2016 v 16:53

Cena/Kvalita

100%

Stravitelnost

100%

Rozpustnost

100%

Složení

100%

Chuť

100%

Koupil jsem na zkoušku. Preferuju užívat po tréninku a po ránu hned po probuzení kvůli super rychlé vstřebatelnosti. Mezi jídli dávam syrovátkový koncentrát. Jinak chuť pro mě jakožto milovníka hořké čokolády a neslazených věcí úplně super. Pro ty co maj rádi přeslazené kraviny a husté koktejlíky s gumama to bude asi šok a nepouživatelné :-)) Složení je naprosto perfektní. Cena v pohodě.

FitF

23. Listopad 2015 v 10:54

Chuť

100%

Složení

100%

Rozpustnost

70%

Stravitelnost

100%

Cena/Kvalita

80%

Zobrazit další

Copyright GetBig.cz © 2015

PartneřiO webuKontakt