REGISTRACEPŘIHLÁŠENÍ

Scitec 100% Whey Protein Professional

Scitec 100% Whey Protein Professional

Foto a texty použity se souhlasem portálu Heureka.cz

Ceny od: 985 Kč

VYZKOUŠET

96%

Chuť

97%

Složení

93%

Rozpustnost

98%

Stravitelnost

98%

Cena/Kvalita

92%

Základní údaje

Výrobce

Scitec

Popis produktu

100% Whey Protein je výsledkem nejnovějších výzkumů v oblasti proteinových koncentrátů.
Obsažený protein získaný Ultra mikrofiltračním procesem z bílkovin mléčné syrovátky.
Obsah esenciálních aminokyselin a taktéž obsah anabolicky působících aminokyselin s vázaným řetězcem je velmi vysoký.

Scitec 100% Whey Protein Professional 2350 g lze pořídít v českých e-shopech za cenu od 899Kč(Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>
 



Nutriční hodnoty (30 g)



energetická hodnota 117 kcal
bílkoviny 22 g
sacharidy 3,8 g
tuky 1,5 g
nasycené mastné kyseliny 1 g
cholesterol 26 mg
sodík 43 mg
draslík 133 mg
trávicí enzymy (bromelain, papain) 25 mg
Anabolic Amino Acid (leucin, glutamin, taurin, dextróza) 1336 mg

Složení


ultrafiltrovaný syrovátkový proteinový koncentrát obsahující laktoglobulin, laktoferin, laktalbumin, imunoglobuliny, L-glutamin, aspartam, pro příchuť čoko: kakao, aroma čokolády ve 100 g L-valin 1249 mg L-isoleucin 1249 mg L-leucin 1929 mg L-lysin 1819 mg L-methionin 367 mg L-tryptofan 331 mg L-threonin 1433 mg L-fenylalanin 643 mg L-alanin 882 mg kyselina asparagová 2168 mg glutamin 3448 mg L-histidin 386 mg L-prolin 1231 mg L-tyrosin 606 mg L-arginin 423 mg L-cystein 423 mg glycin 367 mg L-serin 1121 mg

HODNOCENÍ A RECENZE UŽIVATELŮ

Jaké zkušenosti máte s tímto produktem vy?

Přidat recenzi

gains_up

12. Září 2015 v 22:06

Cena/Kvalita

100%

Stravitelnost

100%

Rozpustnost

100%

Složení

95%

Chuť

95%

Zkoušel jsem v gymu jahodu a v pohodě, chuť dobrá a není sladká, trošku prášil. Stravitelnost OK.

george

11. Září 2015 v 09:19

Chuť

80%

Složení

60%

Rozpustnost

100%

Stravitelnost

90%

Cena/Kvalita

90%

Do fitka pro rekreanty dobrá věc. Je to hustý, sladký. Co se týče kvality, tak v objemu tolik nevadí, ale v dietě nikdy.

Turghor

08. Září 2015 v 21:06

Chuť

95%

Složení

100%

Rozpustnost

100%

Stravitelnost

100%

Cena/Kvalita

90%

Velice dobrý protein, měl jsem vanilku, moc mi nesedla, jinak mu nemám co vytknout. :)

Maros63

26. Červenec 2015 v 00:17

Chuť

100%

Složení

90%

Rozpustnost

100%

Stravitelnost

100%

Cena/Kvalita

100%

Výborný pomer cena / kvalita. Vynikajúca chuť aj rozpustnosť.

shidanek

20. Červenec 2015 v 19:56

Chuť

90%

Složení

100%

Rozpustnost

95%

Stravitelnost

95%

Cena/Kvalita

100%

Nejlepší protein se kterým jsem se setkal, ale měl jsem příchuť vanilka a opravdu mi nesedla. Vzhledem k tomu,že u ostatních proteinů mi vanilka chutnala musím dát mínus za chuť (subjektivní názor) Každopádně doporučuji.

Kikush

14. Červenec 2015 v 17:26

Chuť

100%

Složení

100%

Rozpustnost

100%

Stravitelnost

100%

Cena/Kvalita

95%

Jeden z najlepších proteínov, ktoré som kedy mohla mať. Nie je sa načo sťažovať, všetko super a príchute podľa toho komu čo chutí , jedine s banánovou som moc spokojná nebola lebo rozpustnosť nebola moc dobrá. Inak super proteín odporúčam všetkým

Bystronak

13. Červenec 2015 v 14:22

Chuť

80%

Složení

85%

Rozpustnost

100%

Stravitelnost

100%

Cena/Kvalita

65%

travicí enzym, amino kyseliny, pěnivost (pro me ) - kvalita, moc sladke na mě, velka krabice na 1kg jenom z 3/4 plny, ale jako protein vřele doporucuji uz mam druhy a vzdy uvazuju mezi czech virus a scitec :)

Dohny

09. Červenec 2015 v 16:50

Chuť

100%

Cena/Kvalita

90%

Stravitelnost

100%

Rozpustnost

100%

Složení

95%

Vůči jiným výrobkům na našem trhu bych tento produkt zařadil na přední příčky. Kvalitni složení (koncentrát), hodně příchutí , výborná chuť. Kdyby byl o špetku levnější byl by to luxus, ale stoji za to!

Tommy

07. Červenec 2015 v 12:39

Chuť

100%

Složení

100%

Rozpustnost

100%

Stravitelnost

100%

Cena/Kvalita

100%

Podle mne je to jeden z nejlepších proteinů , a jako jedinej asi na mne nejvíc působí. Za mne palec nahoru.

Lado_11

06. Červenec 2015 v 17:37

Chuť

100%

Složení

100%

Rozpustnost

100%

Stravitelnost

100%

Cena/Kvalita

100%

Tento produkt používam už asi dva roky. Skúšal som už rôzne produkty ale tento je podľa mňa najvýhodnejší a najlepší z pohľadu ceny a kvality.

Zobrazit další

Copyright GetBig.cz © 2015

PartneřiO webuKontakt