REGISTRACEPŘIHLÁŠENÍ

PROM-IN CFM Pure 80%

PROM-IN CFM Pure 80%

Foto a texty použity se souhlasem portálu Heureka.cz

Ceny od: 999 Kč

VYZKOUŠET

96%

Chuť

94%

Složení

95%

Rozpustnost

97%

Stravitelnost

96%

Cena/Kvalita

97%

Základní údaje

Výrobce

Prom-in

Popis produktu

PURE CFM je vysoce kvalitní protein delikátní chuti, plnně instantní. Spracovaný filtrací přes specialní spirálové membrány.

Syrovátkové bílkoviny jsou rychle a snadno stravitelné pro organismus a mají přirozeně vysoký obsah větvených aminokyselin BCAA a L-Glutaminu. Díky tomuPURE CFM rychle zastavuje katabolické procesy a naopak navozuje anabolické. Podporuje rychlý růst a regeneraci svalů po náročném fyzickém výkonu.

Sleva 10 % na celkový nákup


Nakupte na webu www.prom-in.cz a v košíku zadejte do kolonky slevové kupóny hs10 a ušetříte 10 % z celého nákupu.

Nutriční hodnoty(100 g)



Bílkoviny 75,2 g
Sacharidy 5,6 g cukry (laktóza) 5,6 g
Tuky 6,6 g

HODNOCENÍ A RECENZE UŽIVATELŮ

Jaké zkušenosti máte s tímto produktem vy?

Přidat recenzi

gains_up

12. Září 2015 v 22:03

Cena/Kvalita

100%

Stravitelnost

100%

Rozpustnost

100%

Složení

100%

Chuť

100%

Za mě momentálně nejlepší protein co jsem měl (čoko, brusinka). Skvělá rozpustnost, nepráší, výborná chuť. TOP!

Gabriella.61

11. Září 2015 v 21:11

Chuť

100%

Složení

100%

Rozpustnost

100%

Stravitelnost

100%

Cena/Kvalita

100%

Jahoda, pistácie, banán = Top!

Kubiq96

28. Srpen 2015 v 13:49

Chuť

95%

Složení

95%

Rozpustnost

100%

Stravitelnost

95%

Cena/Kvalita

100%

Jednička na trhu v poměru cena / výkon.

Nininka

25. Srpen 2015 v 22:05

Chuť

100%

Složení

100%

Rozpustnost

100%

Stravitelnost

100%

Cena/Kvalita

100%

Čokolada je moc dobra, trochu sladsi,ale vubec to nevadi. Cenove velmi prijatelne za danou kvalitu. Urcite zkusim i jine prichute ;-)

KrisMec

22. Srpen 2015 v 09:41

Chuť

95%

Složení

90%

Rozpustnost

95%

Stravitelnost

85%

Cena/Kvalita

100%

Vyzkoušela jsem brífinku, která nemá chybu jen do určité míry. A to - než se jí přepijete, což mě se bohužel stalo.
Nicméně je to jeden z nejlepších programů, co jsem kdy ochutnal

Playahs

21. Srpen 2015 v 22:35

Chuť

100%

Složení

95%

Rozpustnost

100%

Stravitelnost

100%

Cena/Kvalita

100%

Někdo tu psal něco o tom že, tento protein je moc sladký a že je extrifit lepší? Tak to asi ne, protože u extrifit proteinu mám zažívací problémy a u tohoto ne, a extrifit ,který je slazený stevií je asi tak 2x více sladký jak tento, takže za mě určitě doporučuji, v porovnání s extrifitem.

Mimochodem pistácie je opravdu pecka.

Dany10

08. Srpen 2015 v 15:15

Chuť

100%

Složení

100%

Rozpustnost

100%

Stravitelnost

100%

Cena/Kvalita

100%

Parádní cena, chuťově skvělý. Nejlepší příchuť Jahoda, Banán,Čokoláda.

radikxxl

31. Červenec 2015 v 16:47

Chuť

100%

Složení

100%

Rozpustnost

100%

Stravitelnost

90%

Cena/Kvalita

95%

SLožením a chuťově peckovní produkt od značky Prom-in. Nejlepší je Pistácie.

marketaw

31. Červenec 2015 v 16:31

Chuť

100%

Složení

100%

Rozpustnost

100%

Stravitelnost

100%

Cena/Kvalita

100%

Osobně jsem maximálně spokojená. Dle mého názoru nejlepší protein co se týče poměru cena a kvalita :) Dalším velkým plusem je skvělá chuť, mám čokoládu a prozatím ji budu ještě dlouho věrná :)

Nemberton

31. Červenec 2015 v 13:18

Chuť

95%

Složení

100%

Rozpustnost

100%

Stravitelnost

100%

Cena/Kvalita

100%

Výborný protein s poměrem cena/výkon dle mého názoru bezkonkurenčním na našem trhu.

Zobrazit další

Copyright GetBig.cz © 2015

PartneřiO webuKontakt