REGISTRACEPŘIHLÁŠENÍ

Nutrend Whey Core 100

Nutrend Whey Core 100

Foto a texty použity se souhlasem portálu Heureka.cz

Ceny od: 990 Kč

VYZKOUŠET

82%

Chuť

86%

Složení

78%

Rozpustnost

80%

Stravitelnost

90%

Cena/Kvalita

76%

Základní údaje

Výrobce

Nutrend

Popis produktu

WHEY CORE 100 je určen pro: podporu nárůstu svalové hmoty a doplnění bílkovin kdykoliv v průběhu dne. Je vhodný pro kondičně cvičící, ale i pro začínající kulturisty, silové a fitness sportovce. vynikající lahodná chuť výborná rozmíchatelnost a rozpustnost čistě syrovátkový protein (WPC, WPI) 5 gramů BCAA v každé dávce

Nutriční hodnoty (30 g)

Energetická hodnota 1617 kJ/382 kcal 485 kJ/115 kcal
Bílkoviny 75,8 g 22,7 g
Sacharidy 6,4 g 1,9 g
Cukry 4,9 g 1,5 g
Tuky 5,8 g 1,7 g
Nasycené mastné kyseliny 1 g 0,3 g
Vláknina 0,6 g 0,2 g
Sodík 0,2 g 0,07 g

HODNOCENÍ A RECENZE UŽIVATELŮ

Jaké zkušenosti máte s tímto produktem vy?

Přidat recenzi

Kasparo

13. Září 2015 v 21:37

Chuť

100%

Složení

75%

Rozpustnost

80%

Stravitelnost

100%

Cena/Kvalita

85%

Prašnost, horší rozpustnost, ale jinak fajn. 5000mg Bcaa v jedné dávce k tomu. Spokojenost.

Hanz_Je_Bůh

10. Srpen 2015 v 16:38

Chuť

80%

Složení

75%

Rozpustnost

85%

Stravitelnost

85%

Cena/Kvalita

90%

Další průměrný protein, nikdy jsem nutrend neměl, vyzkoušel jsem tento protein a nevím co jsem čekal za 1000kč :D Nejlepší je asi čokoláda, nejhorší jahoda ! :D

Gespyre

22. Červenec 2015 v 14:41

Chuť

60%

Složení

70%

Rozpustnost

70%

Stravitelnost

100%

Cena/Kvalita

100%

Měl jsem tento protein již dříve, možná je na tom co se týče chuti a rozpustnosti lépe, ale přesto.. Tím, že je to 100vka jsou přidaná sladidla, chuť byla nevýrazná, složení (sladidla), rozpustnost - hodně pěny, muselo se čekat, až opadne.. Nedoporučuji.. Raději klasickou 80ku..

jsedy7

16. Červenec 2015 v 00:46

Chuť

100%

Složení

90%

Rozpustnost

90%

Stravitelnost

100%

Cena/Kvalita

95%

Snadno stravitelný, příjemná chuť (ochutnal jsem čokoládovou), jen hůře rozpustný..

kripl

23. Červen 2015 v 09:57

Chuť

80%

Složení

95%

Rozpustnost

50%

Stravitelnost

90%

Cena/Kvalita

70%

Obycejny protein, spatne se rozpousti a rychle se prepije. Kdyby tu byla kolonka marketing, tak bych dal 100%, jinak je to skoro ve vsech smerech prumerny protein.

Kadmilos

14. Červen 2015 v 22:58

Složení

85%

Chuť

90%

Rozpustnost

90%

Stravitelnost

95%

Cena/Kvalita

80%

Velká prašnost, měl jsem jahodový a ten mi docela chutnal, ale za tu cenu se dá sehnat lepší.

prouteq

21. Květen 2015 v 11:03

Chuť

85%

Složení

85%

Rozpustnost

70%

Stravitelnost

75%

Cena/Kvalita

50%

Šílená prašnost a dříve i hrozná pěnivost. Navíc hrozně přeslazené.

KleneX

20. Květen 2015 v 16:15

Chuť

90%

Složení

85%

Rozpustnost

50%

Stravitelnost

85%

Cena/Kvalita

75%

Měl jsem pouze jednou ale určitě bych šel do jiného proteinu, protože za tuhle cenu seženete lepší. Rozpustnost neni nejlepší stránka proteinu.

ArnoldMeister

08. Květen 2015 v 10:01

Chuť

60%

Složení

80%

Rozpustnost

70%

Stravitelnost

75%

Cena/Kvalita

70%

Měl jsem pouze čokoládu, která se mi chuťově přejedla asi po týdnu.

Barney

07. Květen 2015 v 21:50

Chuť

100%

Složení

95%

Rozpustnost

70%

Stravitelnost

100%

Cena/Kvalita

90%

Super chuť,ale rozpustnosť nie je najlepšia.

Zobrazit další

Copyright GetBig.cz © 2015

PartneřiO webuKontakt