REGISTRACEPŘIHLÁŠENÍ

NUTREND DELUXE 100% WHEY

NUTREND DELUXE 100% WHEY

Foto a texty použity se souhlasem portálu Heureka.cz

Ceny od: 995 Kč

VYZKOUŠET

78%

Chuť

80%

Složení

77%

Rozpustnost

74%

Stravitelnost

84%

Cena/Kvalita

75%

Základní údaje

Výrobce

Nutrend

Popis produktu

DELUXE 100% WHEY je obohacen o kolostrum, které posiluje imunitní systém a podporuje nárůst svalové hmoty. Odměňte se lahodným proteinem, který jsme pro vás připravili v netradičních příchutích - pudinková vanilka, čokoládové brownies, čokoláda + lískový ořech, čokoláda + mandle, skořicový šnek, citronový cheesecake, jahodový cheesecake. Volba je jen na vás.

Nutriční hodnoty(30g)


Tuky 1,5 g
Sacharidy 2,2 g z toho cukry 1,7 g
Vláknina 0,5 g
Bílkoviny 22 g

HODNOCENÍ A RECENZE UŽIVATELŮ

Jaké zkušenosti máte s tímto produktem vy?

Přidat recenzi

Dusan95

25. Květen 2015 v 17:36

Chuť

65%

Složení

60%

Rozpustnost

65%

Stravitelnost

65%

Cena/Kvalita

55%

Tenhle protein je na muj vkus malo vyrazni a malo sladky co nekomu muze vyhovovat, co se tyce rozpustnosti tak zadna slava, celkem mne zarazilo i slozeni kde by smes palmoveho oleje a glukozovy sirup nemneli co delat.

Study

04. Květen 2015 v 18:33

Chuť

85%

Složení

80%

Rozpustnost

70%

Stravitelnost

90%

Cena/Kvalita

85%

Vanilka a čoko-lískový oříšek patří k těm horším. Jinak všechny jsou výborné. Pro někoho mohou být příchutě lehce umělé, především jahoda.

ondrej

27. Květen 2017 v 14:05

Chuť

95%

Složení

85%

Rozpustnost

100%

Stravitelnost

100%

Cena/Kvalita

80%

Lisejnik

16. Červenec 2016 v 13:36

Chuť

80%

Složení

85%

Rozpustnost

60%

Stravitelnost

90%

Cena/Kvalita

80%

Protein, který nenadchne a neurazí. Pozitivem je, že obsahuje poměrně kvalitní zdroje bílkovin a kolostrum (na což se Nutrend snaží nalákat). Nicméně, chuťově není nijak extra dobrý a rozpustnost je velice špatná. Navíc, jako u většiny výrobků od Nutrendu, může způsobovat problémy s trávením.
Vyzkoušená příchuť: čokoláda-ořech a bohužel jsou na trhu opět kvalitnější a lepší varianty.

28zdenek

08. Červenec 2016 v 09:10

Cena/Kvalita

95%

Stravitelnost

100%

Rozpustnost

90%

Složení

90%

Chuť

95%

Měl jsem možnost vyzkoušet všechny příchutě proteinu a musím říct, že nemám co vytknout, pro někoho to bude ale moc sladké. Protein mi trošku pěnil ale to se dá samozřejmě překousnout, rozpustnosti se taky nedá co vytknout.

valec88

19. Červen 2016 v 14:22

Chuť

70%

Složení

65%

Rozpustnost

85%

Stravitelnost

40%

Cena/Kvalita

40%

protein od nutrendu uz nikdy vice =( kdyz s tim netrepete hodinu tak hrudky , i kdyz sem nedaval moc vody hrozne plana chut a kdyz sem dal pul az hodku pred cvicenim tak se mi porad zvracel a me telo to odmitalo =D

Patricus

12. Leden 2016 v 16:32

Chuť

70%

Cena/Kvalita

70%

Stravitelnost

80%

Rozpustnost

60%

Složení

70%

Měl jsem vzorek (čokoláda) a chutnalo to jako horká čokoláda z automatu za 10 korun...

Prostě na extrifit u mě nic nemá...

Reserved723

28. Listopad 2015 v 20:20

Cena/Kvalita

75%

Stravitelnost

70%

Rozpustnost

50%

Složení

50%

Chuť

90%

Jiří Kováč

11. Červenec 2015 v 19:18

Rozpustnost

100%

Složení

100%

Chuť

80%

Stravitelnost

100%

Cena/Kvalita

80%

Prostě Nutrend, nepřekvapí s ničím novým
Žádná pecka to není

Koren

18. Červen 2015 v 11:02

Chuť

50%

Složení

85%

Rozpustnost

50%

Stravitelnost

80%

Cena/Kvalita

85%

Mám v příchuti čokoláda lískový ořech a teda moc mě nezaujal. Všude jsem četl samou chválu, ale po vyzkoušení teda už kupovat znovu nebudu, moc spokojený nejsem.

Zobrazit další

Copyright GetBig.cz © 2015

PartneřiO webuKontakt