REGISTRACEPŘIHLÁŠENÍ

MyProtein Impact Whey Protein

MyProtein Impact Whey Protein

Foto a texty použity se souhlasem portálu Heureka.cz

Ceny od: 728 Kč

VYZKOUŠET

94%

Chuť

91%

Cena/kvalita

95%

Stravitelnost

97%

Složení

93%

Základní údaje

Výrobce

MyProtein

Popis produktu

Impact Whey Deluxe v sobě spojuje kombinaci syrovátkového proteinového koncentrátu, izolátu syrovátkové bílkoviny a hydrolyzované syrovátkové bílkoviny v unikátní směs. Každá 30 g porce poskytne více než 22 g bílkovin.

MyProtein Impact Whey Protein 2500 g lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>


Vzhledem k vysokému obsahu bílkovin, přispívá k růstu a udržování svalové hmoty.

Nutriční hodnoty (25 g)

Energie: 98.3Kcal
Energie: 414.0kJ
Bílkoviny: 20,5 g
Tuky: 1,7 g
Sacharidy: 1,5 g
Vápník: 125.0mg
Cholesterol: 0,5 mg

HODNOCENÍ A RECENZE UŽIVATELŮ

Jaké zkušenosti máte s tímto produktem vy?

Přidat recenzi

Necasova94

21. Srpen 2015 v 22:22

Chuť

100%

Cena/kvalita

100%

Stravitelnost

100%

Složení

100%

Nejlepší protein, který jsem měla. Mám příchuť čokoláda - banán a nemůžu si ho vynachválit. Výborná chuť i stravitelnost. Velice doporučuji!

MichalSVK

01. Srpen 2015 v 13:25

Chuť

100%

Cena/kvalita

100%

Stravitelnost

100%

Složení

95%

Nemám čo dodať, po každej stránke skvelý proteín. Určite odporúčam

marketaw

31. Červenec 2015 v 16:34

Chuť

90%

Cena/kvalita

95%

Stravitelnost

100%

Složení

95%

Nelze nic příliš vytknout. Byla jsem spokojená, ale myslím, že se dá sehnat za podobné peníze lepší protein :) Každopádně svou koupí nikdo chybu neudělá.

Pavel Kučera

31. Červenec 2015 v 12:18

Chuť

90%

Cena/kvalita

95%

Stravitelnost

90%

Složení

100%

U proteinu záleží hlavně na chuti jakou si objednáte některé jsou výborné ale některé za moc nestojí, ale každý má svůj vkus na chuť. Mám ale osvědčené, že když mám nějakou příchuť co mi neleze (ananas) tak to v sobě citím ještě strašně dlouho , ale jinak určitě jeden z nejlepších těch levnějších proteinů.

klain47

28. Červenec 2015 v 17:41

Chuť

90%

Cena/kvalita

100%

Stravitelnost

95%

Složení

95%

Skvělý protein, který mohu jen doporučit. Hlavní důvod je složení a žádná přidaná chemie. Už jen když se člověk poprvé napije, necítí žádnou chemii a to je skvělé, dneska ojedinělé řekl bych. Dopňky od Myprotein mají ode mě palec nahoře :)

Ultimate

28. Červenec 2015 v 15:08

Chuť

100%

Cena/kvalita

100%

Stravitelnost

100%

Složení

100%

pomer cena/kvalita nejlepsi

Charlie

26. Červenec 2015 v 18:47

Chuť

100%

Cena/kvalita

100%

Stravitelnost

100%

Složení

100%

Za mě bezchybné, měl jsem již dvě balení po 5kg jedno Choco Smoth druhé bez příchutě obojí mi chutnalo, rozpustonost výborná, stravitelnost bez chyby (žádné bolesti břicha, nadýmaní) Cena/kvalita/množství taky super těch 5 kg mi vyšlo víc než na 3 měsíce což je za průměrnou cenu 2000Kč pro 5kg balení naprosto prvotřídní.

Lejko

24. Červenec 2015 v 23:49

Chuť

100%

Cena/kvalita

95%

Stravitelnost

100%

Složení

100%

Velmi vyhovujúci protein mam velmi rád vanikovú príchu použivam aj na prípravu roznych proteinových drinkov

Michal.R

23. Červenec 2015 v 15:02

Chuť

95%

Cena/kvalita

100%

Stravitelnost

100%

Složení

100%

Super protein za dobrou cenu, vyborna rozpustnost.... jen jsem mel chvilku problem, s tim ze kdyz jsem mel cokoladu tak jsem se toho na chvilju prepil...doporučuji radsi mensi baleni a stridat prichute..ale to je individuální

Rahoo

22. Červenec 2015 v 21:20

Chuť

100%

Cena/kvalita

100%

Stravitelnost

100%

Složení

100%

Nemůžu vytknout nic snad jen že strašně rychle mi ty 5ti kg pytle mizej a rád bych aby byli třeba 10ti kg :-) Nicméně složením cenou a kvantitou sem nic lepšího nenašel rok sem s tímto proteinem spokojen a nehodlám prozatím měnit

Zobrazit další

Copyright GetBig.cz © 2015

PartneřiO webuKontakt