REGISTRACEPŘIHLÁŠENÍ

Extrifit Crea Monohydrate

Extrifit Crea Monohydrate

Foto a texty použity se souhlasem portálu Heureka.cz

Ceny od: 237 Kč

VYZKOUŠET

93%

Cena/kvalita

93%

Účinek

95%

Stravitelnost

94%

Rozpustnost

88%

Základní údaje

Výrobce

Extrifit

Popis produktu

Crea Monohydrate obsahuje kreatin ve formě 100 % mikronizovaného kreatin monohydrátu. Kreatin zvyšuje fyzickou výkonnost při po sobě jdoucích krátkodobých intervalech vysoce intenzivního fyzického výkonu, jako je třeba typicky kulturistické posilování nebo kondiční posilovací cvičení ve fitness centru. Tohoto účinku dosáhnete při minimální dodávce 3 g kreatinu denně.

HODNOCENÍ A RECENZE UŽIVATELŮ

Jaké zkušenosti máte s tímto produktem vy?

Přidat recenzi

JoeyCzech

25. Květen 2015 v 15:49

Cena/kvalita

90%

Účinek

90%

Stravitelnost

100%

Rozpustnost

80%

Neutrální chuť, rozpustnost je dobrá, stejně jsou ale je vo vodě cítit, taková nepřijemná pachuť, ale v džusu je to lepší :)

Cena odpovídá kvalitě :)

Není nic moc co hodnotit, monohydrát je prostě vždy top supplement. :)

vmartiniak

10. Květen 2015 v 21:21

Cena/kvalita

80%

Účinek

85%

Stravitelnost

100%

Rozpustnost

90%

Skvelý kreatin,mám už třetí pixlu a zatím nejlepší co jsem zkusil.Rozpustnost je dokonalá a ve vodě nejde skoro vůbec cítit takže chuť neutrální.Jeho užívání jde fakt vidět a cítit.

Member9

12. Září 2017 v 07:57

Cena/kvalita

100%

Účinek

100%

Stravitelnost

100%

Rozpustnost

100%

Pro mě top kreatin. Jak se píše v příspěvcích níže, prostě monohydrát. Rozpustnost fajn, chuť - no klasika kreatin, v džusu lepší. Tento produkt se chystám koupit znovu.

Lisejnik

13. Listopad 2016 v 09:27

Cena/kvalita

100%

Účinek

90%

Stravitelnost

100%

Rozpustnost

80%

Klasický monohydrát, který nesklame a neohromí. Na to, že jde o Extrifit se dá sehnat za dobrou cenu.
Chuť není nejhorší nicméně já ho stejně piju v ochucených vodách. Jen má trochu horší rozpustnost.

Mystik

21. Srpen 2015 v 18:03

Cena/kvalita

90%

Účinek

90%

Stravitelnost

100%

Rozpustnost

75%

Davis06

25. Červenec 2015 v 12:41

Cena/kvalita

95%

Účinek

100%

Stravitelnost

100%

Rozpustnost

90%

Trochu hůř se rozpouští, chuť je neutrální, což oceňuji, protože si na příchutě rychle zvykám a pak jsou mi až odporné, takže tohle je určitě . Cena určitě super. Když kreatin, tak jedině monohydrát :-)

slamapetr0

24. Červenec 2015 v 18:06

Cena/kvalita

90%

Účinek

100%

Stravitelnost

50%

Rozpustnost

95%

Po delším užívání už to člověku nedělá dobře , každopádně kvalita supr.

Pavelka

23. Červenec 2015 v 17:29

Cena/kvalita

95%

Účinek

100%

Stravitelnost

95%

Rozpustnost

100%

pažout

23. Červenec 2015 v 14:27

Cena/kvalita

95%

Účinek

100%

Stravitelnost

100%

Rozpustnost

80%

Účinek byl vidět po třech dnech užívaní, pil jsem klasicky s vodou. Na dně zůstával nerozpustný prášek, který mi ovšem nijak nevadil. Za mě SUPER.

džouzef

19. Červenec 2015 v 22:59

Cena/kvalita

95%

Účinek

95%

Stravitelnost

100%

Rozpustnost

80%

Ve vodě ani džusu se pořádně nerozpustil. Cena/kvalita více méně odpovídá.

Zobrazit další

Copyright GetBig.cz © 2015

PartneřiO webuKontakt