REGISTRACEPŘIHLÁŠENÍ

Nutrend Explosin

Nutrend Explosin

Foto a texty použity se souhlasem portálu Heureka.cz

Ceny od: 589 Kč

VYZKOUŠET

64%

Nakopnutí

58%

Složení

71%

Pumpa

52%

Chuť

66%

Cena/Kvalita

74%

Základní údaje

Výrobce

Nutrend

Popis produktu

Před-tréninkový suplement pro nekompromisní a tvrdý trénink. Účinná kombinace látek zaručí prokrvení, nabuzení organismu a zároveň podpoří plnou soustředěnost při tréninku.

Nutriční hodnoty(9g)


L-arginin 3 000 mg
L-tyrosin 825 mg
Taurin 750 mg
L-citrulin malát 750 mg
Kofein 225 mg
VinitroxTM 225 mg
Extrakt Citrus aurantium 75 mg

HODNOCENÍ A RECENZE UŽIVATELŮ

Jaké zkušenosti máte s tímto produktem vy?

Přidat recenzi

Kasparo

13. Září 2015 v 21:41

Nakopnutí

90%

Složení

80%

Pumpa

95%

Chuť

100%

Cena/Kvalita

100%

Nakopávače u mě moc nefungujou, ale u tohoto jsem byl spokojený.

vmartiniak

13. Červenec 2015 v 20:34

Nakopnutí

90%

Složení

50%

Pumpa

60%

Chuť

50%

Cena/Kvalita

75%

Chuť jsem měl blueberry a byla průměrná.U nakopávačů na chuti nezáleží a vypít se to dá,mě osobně to nějak neosilnilo.
Explosin mě vzhledem ke svému chudému složení velmi překvapil a musím říct,že přes hromadu pump z eu i usa,které jsem měl,mi explosin fungoval a jsem spokojen.Velký vliv na pocení,což bych hodnotil pozitivně.Žádný nepříjemný dojezd po tréninku.Pumpa klasická.Do tréninku přináší chuť a zcela eliminuje únavu,prostě trénujete jak máte a nic vám v tom nebrání.Za mě spokojenost (y) doporučuji zkusit

Kidacekfull

05. Červenec 2015 v 15:45

Nakopnutí

60%

Složení

60%

Pumpa

60%

Chuť

20%

Cena/Kvalita

100%

Za tu cenu obstojné NO a lehký nakopávač pro nějaké nováčky co tam hned nechtějí prát Plutonium apod

JoeyCzech

25. Květen 2015 v 15:21

Nakopnutí

60%

Složení

80%

Pumpa

40%

Chuť

20%

Cena/Kvalita

100%

Nakopnutí, frčelo až po dvojté dávce. Hned první pokus, další trénink už bez efektu.

Pumpa nic moc, jsou za stejný peníz lepší přípravky.

Chuťově - nic moc, i když kvuli chuti to nepiju ale stejně by mohla být lepší.

Member9

12. Září 2017 v 07:49

Nakopnutí

20%

Složení

65%

Pumpa

50%

Chuť

100%

Cena/Kvalita

100%

Tento nakopávač mi vůbec nefungoval. Těžko říct, je to individuální, jako každý podobný produkt. Věřím, že někomu může fungovat dobře. Je vždy lepší nakoupit vzorky a vyzkoušet. Já osobně tento produkt kupovat nebudu. Ale jak jsem psal, je potřeba to vyzkoušet.

Karel82

17. Srpen 2017 v 18:02

Nakopnutí

10%

Složení

70%

Pumpa

15%

Chuť

70%

Cena/Kvalita

20%

Žádné nakopnutí, chuť celkem ušla.
V průběhu tréninku mi bylo špatně (jindy se to nestalo)

ondrej

29. Červenec 2017 v 14:54

Nakopnutí

5%

Složení

90%

Pumpa

5%

Chuť

100%

Cena/Kvalita

10%

Nevím ... dával jsme si a 2 násobné dávky a nic os. váha(95kg)

Seva281

02. Listopad 2016 v 11:01

Nakopnutí

40%

Složení

75%

Pumpa

60%

Chuť

65%

Cena/Kvalita

50%

Strašně slabý nakopavac

Lisejnik

16. Červenec 2016 v 13:31

Nakopnutí

45%

Složení

70%

Pumpa

60%

Chuť

75%

Cena/Kvalita

65%

Bohužel další produkt od Nutrendu, co nemá moc smysl. Složení není nijak oslňující a 3g argininu to nezachrání. Výsledek pak asi nemůže být nijak velký. Na mě (ani několik známých) v podstatě nezabral a ani chuťově není moc dobrý.
Existují i vyjímky, ale spíše se dá říct, že funkčnost tohoto výrobku je o štětí.
Existují lepší varianty za ty peníze.

Jacks

19. Duben 2016 v 13:50

Pumpa

50%

Složení

50%

Nakopnutí

50%

Cena/Kvalita

50%

Chuť

50%

Žádná pumpa, žádné nakopnutí, užil jsem 1 před tréninkem a neviděl jsem žádný účinek

Zobrazit další

Copyright GetBig.cz © 2015

PartneřiO webuKontakt