REGISTRACEPŘIHLÁŠENÍ

Fitness Authority Xtreme Napalm Pre-Contest

Fitness Authority Xtreme Napalm Pre-Contest

Foto a texty použity se souhlasem portálu Heureka.cz

Ceny od: 549 Kč

VYZKOUŠET

80%

Nakopnutí

85%

Složení

86%

Pumpa

79%

Chuť

70%

Cena/Kvalita

81%

Základní údaje

Popis produktu

Xtreme Napalm Pre Contest je velmi silný předtréninkový stimulant, který funguje na principu tzv. svalové pumpy, což zaručí prudký nárůst svalové hmoty a především velmi radikální zesílení!

Nutriční hodnoty 1 odměrka(5,7g)


Vitamín C 100mg / 125%
Niacin 10mg / 73%
Vitamín B6 4mg / 286%
Vitamín B12 0,005mg / 200%
Selen 27,5mcg / 50%
Napalm Proprietary Formula
Xtreme NO-Volumizing Complex 3000mg / *
Arginin AKG 1000 mg
Beta-Alanin 2000 mg
Xtreme Power & Focus Complex 1550 mg / *
Taurin 500 mg
Kofein anhydrát 100 mg
Citrulin malát 750 mg
Glukuronolakton 100 mg
Delivery & Electrolite Complex 255mg / *
Hydrolyzovaný kasein 25 mg
Fosfát hořečnatý 50 mg
Fosfát draselný 90 mg
Hydrogenuhličitan sodný 90 mg

HODNOCENÍ A RECENZE UŽIVATELŮ

Jaké zkušenosti máte s tímto produktem vy?

Přidat recenzi

gains_up

12. Září 2015 v 22:12

Nakopnutí

90%

Cena/Kvalita

95%

Chuť

60%

Pumpa

75%

Složení

100%

První dávka TOP, potom už účinek klesal, chuťově se dá přežít. Napumpování skoro žádné. Mírné pocení

jana

26. Červenec 2015 v 18:25

Nakopnutí

90%

Složení

80%

Pumpa

80%

Chuť

45%

Cena/Kvalita

70%

Super začátek tréninku, jen ta chuť je hnusná. Nevýhodou je brnění po těle.

potkan

23. Červenec 2015 v 16:27

Nakopnutí

100%

Složení

100%

Pumpa

90%

Chuť

100%

Cena/Kvalita

100%

Řekl bych, že jeden z nejlepších nakopávačů !

mutant.vu

12. Červenec 2015 v 21:19

Nakopnutí

100%

Složení

90%

Pumpa

100%

Chuť

95%

Cena/Kvalita

100%

Naprosto nejlepší nakopávač, co jsem kdy měl, střídám ho s hellgelem a jak nakopnutí tak pumpa naprosto bezkonkurenční. Příchuť mojito mě opravdu pohltila. Tento produkt budu nadále využívat

NumeroUno

12. Květen 2015 v 14:44

Nakopnutí

40%

Složení

80%

Pumpa

30%

Chuť

15%

Cena/Kvalita

45%

Brnění huby na začátku tréningu, více jsem nepocítil..

piccione1982

12. Květen 2015 v 12:24

Nakopnutí

100%

Složení

50%

Pumpa

85%

Chuť

40%

Cena/Kvalita

40%

Jeden z nej shitu co jsem mel co se tyce slozeni.Hodne lidi z okoli co ho zkusilo melo problemy jako bolest hlavy,motani a buseni srdce.

Ja rozhodne nedoporucuji na trhu je spousta kvalitnejsich pripravku!

kulturista18

06. Květen 2015 v 15:17

Nakopnutí

100%

Složení

80%

Pumpa

95%

Chuť

60%

Cena/Kvalita

50%

je to nakopávač který vám dodá hodně moc energie po které cvičíte jako blázni , pořád máte potřebu mít železo v ruce.Hlavně nesmíte přehnat dávkování může vás bolet napřiklad hlava.

Jinak když budete cvičit navečer asi budete mět problémy zaspat.

při užívání napalmu musíte mět dostatečný přísun tekutin.

Member9

12. Září 2017 v 08:05

Nakopnutí

25%

Složení

100%

Pumpa

40%

Chuť

70%

Cena/Kvalita

100%

Vyzkoušel jsem několikrát, vždy jen vzorky, ale nikdy mi tento produkt nefungoval. Ale u tohoto druhu produktů je to silně individuální, věřím, že někomu funguje dobře. Je potřeba vyzkoušet, co Vám bude vyhovovat. Na základě vlastní zkušenosti si tento produkt kupovat nebudu.

Katyssska

05. Květen 2017 v 14:47

Nakopnutí

40%

Složení

70%

Pumpa

30%

Chuť

10%

Cena/Kvalita

10%

Chuť je hnus, ale dá se to přežít. Svědění po celém těle, ale tím to hasne.

Stenly

01. Květen 2017 v 13:31

Nakopnutí

0%

Složení

50%

Pumpa

0%

Chuť

0%

Cena/Kvalita

10%

Vyzkousel jsem to u nas v posilovne ze zvedavosti pred treninkem nohou. Absolutne to semnou nic neudelalo. Maximalne me pred treninkem nasrala ta hnusna chut. Radsi si kupte protein a neutracejte za nakopavace.

Zobrazit další

Copyright GetBig.cz © 2015

PartneřiO webuKontakt