REGISTRACEPŘIHLÁŠENÍ

Extrifit Hell Gel

Extrifit Hell Gel

Foto a texty použity se souhlasem portálu Heureka.cz

Ceny od: 992 Kč

VYZKOUŠET

78%

Nakopnutí

75%

Složení

91%

Pumpa

79%

Chuť

65%

Cena/Kvalita

79%

Základní údaje

Výrobce

Extrifit

Popis produktu

Hellgel® je výrobek z řady NO stimulantů, které jsou jedním z hlavních trendů sportovní výživy určené pro sportovce silových sportů v poslední době. Vývoj tohoto produktu testovali kulturisté Extrifit týmu Petr Března - mistr ČR a druhý vicemistr Arnold Classic, Slavoj Bednář - dvojnásobný mistr Rakouska a Vojtěch Koritenský - trojnásobný mistr ČR a dvojnásobný mistr světa.

Nutriční hodnoty(32,88g)


Bílkoviny: 10,4
Sacharidy: < 0,1g
Tuky: 0g
Přehled aktivních látek
kreatinový matrix 5000 mg
trikreatin malát 2000 mg
kreatin ethyl ester 2000 mg
kretatin monohydrát mikronizovaný 1000 mg
argininová fúze 3500 mg
arginin AKG - alfaketogluatrát 3000 mg
L-arginin báze 500 mg
fosfátová báze 250 mg
trikalcium fosfát 250 mg
katalyzátor 1200 mg
L-citrulin DL-malát 1200 mg

anabolický komplex aminokyselin 2000 mg
L-leucin 500 mg
L-isoleucin 250 mg
L-valin 250 mg
L-glutamin AKG - alfaketoglutarát 1000 mg
energetický a stimulační komplex 2250 mg
taurin 750 mg
L-tyrosin 250 mg
cholin bitartrát 500 mg
beta alanin 500 mg
kofein bezvodý 150 mg
extrakt ze zeleného čaje 100 mg

HODNOCENÍ A RECENZE UŽIVATELŮ

Jaké zkušenosti máte s tímto produktem vy?

Přidat recenzi

Dusan95

24. Květen 2015 v 15:26

Nakopnutí

60%

Složení

100%

Pumpa

90%

Chuť

100%

Cena/Kvalita

80%

Sice nejak nenakopne, ale pumpa a chut jsou bozi.

NumeroUno

12. Květen 2015 v 14:42

Nakopnutí

5%

Složení

80%

Pumpa

0%

Chuť

10%

Cena/Kvalita

65%

Akorát sem si zkazil chuť, pumpa, nakopnutí.. NIC, ale každý je jiný, někomu to fungovat může..

vmartiniak

10. Květen 2015 v 21:17

Nakopnutí

70%

Složení

85%

Pumpa

90%

Chuť

100%

Cena/Kvalita

70%

Skvělej nakopávač a taky mi hodně chutná.Pumpa i nakopnutí dobrý,ale má dost dojezd...tzn.negativní pocit při tréninku a mám pocit že rychleji vyprchává.Určitě doporučuju zkusit

KleneX

09. Květen 2015 v 14:21

Nakopnutí

90%

Složení

85%

Pumpa

75%

Chuť

55%

Cena/Kvalita

65%

U tohohle produktu mi došlo nakopnutí do 15 minut od užití. Nárust síly je fakt pecka ale vydrží jen max 30 minut.

Chuť horzná. Za tuhle cenu výrobku najdete určitě lepší nakopávače.

Member9

12. Září 2017 v 08:03

Nakopnutí

70%

Složení

100%

Pumpa

100%

Chuť

90%

Cena/Kvalita

100%

Sice nijak extra nenakopne, ale pumpa je dobrá. Chuť ujde, člověk si zvykne. Vyhovuje mi i balení s víčkem. Sem tam si jich pár nakoupím a budu kupovat i dál. Za mě dobrá věc, doporučuji alespoň vyzkoušet.

Filip00

26. Říjen 2016 v 17:12

Nakopnutí

50%

Složení

80%

Pumpa

60%

Chuť

100%

Cena/Kvalita

40%

předražené, může na nekoho fungovat na nekoho ne. Mě zabral 2x, pak už skoro nic nedelal

valec88

19. Červen 2016 v 14:07

Cena/Kvalita

50%

Chuť

65%

Pumpa

80%

Složení

85%

Nakopnutí

75%

Cena/kvalita no 50/50 protoze kazdy druhy trenink ktery sem zapocal timhle nakopavacem total prujem lidi a co sem se bavil s lidma v okoli stejna zkusenost. Jasne pre-suplementy nekdy prozenou ale vzdy pred cvicenim a ne ze uprostred treninku musim na wc a tam prujem !!! uz nikdy ps: kdyz sem se nepo..al tak to docela uslo

strecka

19. Březen 2016 v 11:35

Cena/Kvalita

100%

Chuť

80%

Pumpa

95%

Složení

95%

Nakopnutí

95%

Rosta

15. Březen 2016 v 12:11

Nakopnutí

75%

Cena/Kvalita

80%

Chuť

95%

Pumpa

70%

Složení

85%

typekM

24. Únor 2016 v 14:31

Pumpa

80%

Složení

90%

Nakopnutí

85%

Cena/Kvalita

75%

Chuť

5%

Zobrazit další

Copyright GetBig.cz © 2015

PartneřiO webuKontakt