REGISTRACEPŘIHLÁŠENÍ

CzechVirus - Beast Virus

CzechVirus - Beast Virus

Foto a texty použity se souhlasem portálu Heureka.cz

Ceny od: 749 Kč

VYZKOUŠET

88%

Nakopnutí

88%

Složení

95%

Pumpa

86%

Chuť

84%

Cena/Kvalita

89%

Základní údaje

Výrobce

Czech Virus

Popis produktu

Už Vás nebaví sledovat marketingem chválené produkty s minimálním podílem aktivních látek a „patentovanými složeními”?BEAST VIRUS je jednoduše nejlepší před tréninkový suplement na českém trhu se suplementy. Obsahuje 9 perfektních synergicky fungujících látek, které jsou obsaženy v nejčistší formě a v optimálních dávkách (nebo dokonce vyšších, pokud nám to zákon dovolil!!) pro tvůj nejlepší trénink všech dob! Všechny látky použité do BEAST VIRU jsou laboratorně testovány v České Republice nebo Anglii.

Czech Virus Beast Virus 395 g lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

Sleva 7% na celkový nákup


Nakupte na webu www.czechvirus.cz a v košíku zadejte do kolonky slevové kupóny - HS7


Nutriční hodnoty(13g)


L-citrulin malát: 6g
Beta-alanin: 3g
Taurin: 2g
Cholin bitartrát: 0,75g
L-tyrosin: 0,5g
Kofein: 0,2g
Hořký pomeranč: 0,165g
DMAE bitartrát: 0,054g
Černý pepř: 0,005g

HODNOCENÍ A RECENZE UŽIVATELŮ

Jaké zkušenosti máte s tímto produktem vy?

Přidat recenzi

Bingo

03. Srpen 2016 v 22:19

Nakopnutí

100%

Složení

100%

Pumpa

100%

Chuť

100%

Cena/Kvalita

95%

Říkal jsem si u čeho bych procenta odebral, ale na nic jsem nepřišel. Chuť, jelikož mám rád extrémně kyselé věci, tak za mě top.
Nakopnutí- když vychytáte dávkováni nestane se vám, aby tělo začalo na Beast stagnovat
Pumpa- to stejné jako u u nakopnutí
Složením jsem mile překvapen.

Lisejnik

21. Červenec 2016 v 09:56

Nakopnutí

95%

Složení

100%

Pumpa

90%

Chuť

100%

Cena/Kvalita

95%

Velico dobrý produkt, u kterého mi na rozdíl od většiny recenzí, chuť vůbec nevadí, naopak :D
Složením je to špička, koncentrace maximální, přestávky mezi sériemi skoro nepotřebujete. Skvělý sparing partner.
Jen bych doplnil pro ty, co začínají s podobnými přípravky, aby nezapomínali na pitný režim - vyšší intenzitou tréninku a termogenní složkou suplementu se značně zvyšuje výdej vody.

LUKAS

29. Červen 2016 v 12:05

Cena/Kvalita

100%

Chuť

100%

Pumpa

100%

Složení

100%

Nakopnutí

100%

Zatím nejlepší nakopávač, který jsem kdy vyzkoušel. Mohu jen doporučit. Co se týče chuti, tak ta Vás nakopne sama o sobě! Pumpa a nakopnutí je fakt skvěle!

jitkahabal

30. Červenec 2015 v 12:50

Nakopnutí

100%

Složení

100%

Pumpa

100%

Chuť

100%

Cena/Kvalita

100%

Poprvé co jsem se po nakopávači cítila nakopnutě! Odjela jsem kvalitní trénink, který bych bez nakopávače v životě nedala!! Mohu jen chválit.. a ani ta kyselá příchuť mi nevadí! :-D Za me nejlepší nakopávač co jsem kdy zkusila. Mohu pouze doporučit. :-)

Keraj

27. Červenec 2015 v 13:36

Nakopnutí

100%

Složení

100%

Pumpa

100%

Chuť

100%

Cena/Kvalita

100%

velmi kvalitní a účinný na výdrž

BeastMire

25. Červenec 2015 v 16:58

Nakopnutí

100%

Složení

100%

Pumpa

95%

Chuť

80%

Cena/Kvalita

100%

Nejlepší nakopávač na evropskym trhu Beast Virus je best ikdyž ti to při pití skroutí ksicht do neuvěřitelných pozic tak pak nastoupí účinek Beta Alaninu a můžeš si ten ksicht rozdrbat každopádně nakopnutí nejlepší co jsem kdy měl možnost vyzkoušet ale chtělo by to jinou příchuť už.

pažout

23. Červenec 2015 v 14:31

Nakopnutí

100%

Složení

100%

Pumpa

80%

Chuť

80%

Cena/Kvalita

95%

Za mě spokojenost, nakopnutí jako kráva.

Kirtan

23. Červenec 2015 v 14:14

Nakopnutí

95%

Složení

95%

Pumpa

90%

Chuť

90%

Cena/Kvalita

90%

Velká koncentrace aktivních látek, suprové nakopnutí, určitě stojí za vyzkoušení.
Co se týče méně podstatných faktů... chuť trošku kyselá, po delší době hrudkovatí v krabičce (nic co by se nedalo překousnout), poměrně lepí.
Co mi trochu vadilo byla velmi malá odměrka bez informací o tom, kolik prášku nabere, prvně jsem si musel sám zvážit a potom teprve dávkovat potřebné množství.

Rahoo

22. Červenec 2015 v 21:38

Nakopnutí

100%

Složení

100%

Pumpa

90%

Chuť

70%

Cena/Kvalita

100%

Co se týče napumpování , zas tak nepřekvapil jak sem očekával podle recenzí . nicméně firma Czechvirus odvedla dobrou práci a netají se složením za co palec hore !
Chuť bych asi neřešil , některý NO doplnky jsou hořky . některý až moc sladký no a tohle je až moc kyselí . Kdyby jste vypili citronku a tohle asi rozdíl nepoznáte :-)
Nakopnutí je parádní cejtím se nastřelenej ovšem ta pumpa není taková slavná ale dávám 9/10 rozhodně stojí za to vyzkoušet !

Kreuz

22. Červenec 2015 v 13:05

Nakopnutí

90%

Složení

100%

Pumpa

100%

Chuť

100%

Cena/Kvalita

95%

Super, ale obsah mám totálně slepený k sobě a nejde nabrat ani odměrka, ale je bez cukru. :)

Zobrazit další

Copyright GetBig.cz © 2015

PartneřiO webuKontakt