REGISTRACEPŘIHLÁŠENÍ

Amix CellEx™ Unlimited

Amix CellEx™ Unlimited

Foto a texty použity se souhlasem portálu Heureka.cz

Ceny od: 840 Kč

VYZKOUŠET

91%

Nakopnutí

90%

Složení

92%

Pumpa

86%

Chuť

94%

Cena/Kvalita

91%

Základní údaje

Výrobce

Amix

Popis produktu

CellEx™ Unlimited je extrémní předtréninková pumpa - komplex Muscle Cell & N.O. Tato unikátní formule Vám dodá více energie a podpoří vyšší intenzitu během tréninku. CellEx™ Unlimited zvyšuje obsah NO v krevním řečišti a tím zajisti efektivnější transport a využití živin a kyslíku ve svalových tkáních. To umožní rychlejší svalový růst, regeneraci a delší vytrvalost!

Nutriční hodnoty (100g)


Sacharidy 54,9 g
Tuky < 1 g
Účinné látky v jedné dávce (26g):
L-Arginine Alpha-Ketoglutarate (A-AKG) 2000 mg
Tri-Kreatin malát 1500 mg
CellEx™ směs
Kre-Alkalyn®, Beta-Alanine - CarnoSyn® 1375mg
L-Glutamín Alfa Ketoglutarát 1000mg
N-Acetyl-L-Glutamin 1000mg
Citrulin malát 1000mg
Taurine 1000 mg
Betain Hydrochlorid 500 mg
Kofein 200 mg
Skořicový extrakt (Cinnulin®) 10 mg

HODNOCENÍ A RECENZE UŽIVATELŮ

Jaké zkušenosti máte s tímto produktem vy?

Přidat recenzi

deadpool

26. Únor 2016 v 14:04

Nakopnutí

95%

Cena/Kvalita

100%

Chuť

100%

Pumpa

100%

Složení

100%

Super akorát při doporučeném dávkování je to takové slabé jedna odměrka je mi málo, proto dávám 1,5 a to už to šlape jak má.

deadpool

26. Únor 2016 v 14:04

Pumpa

100%

Složení

100%

Nakopnutí

95%

Cena/Kvalita

100%

Chuť

100%

Super akorát při doporučeném dávkování je to takové slabé jedna odměrka je mi málo, proto dávám 1,5 a to už to šlape jak má.

Arnošt

16. Listopad 2015 v 15:16

Nakopnutí

80%

Složení

80%

Pumpa

80%

Chuť

100%

Cena/Kvalita

80%

Funguje, jen mě z něj bolí hlava a když dám větší dávku tak mám řidkou stolici.

Abbe

12. Srpen 2015 v 10:14

Nakopnutí

90%

Složení

100%

Pumpa

90%

Chuť

100%

Cena/Kvalita

100%

Asi jediná dobrá věc od Amixu.
Nastupuje rychle. Sice nemám mravenčení , ale za to pocituji vetší pumpu. A chut do cvičení. Určitě jeden z TOP preworkout. Beru dvojtou davku :) na mých 105 kg

pechna

05. Srpen 2015 v 21:01

Nakopnutí

100%

Složení

100%

Pumpa

100%

Chuť

100%

Cena/Kvalita

100%

super nakopávač na český volně prodejný suplement účinky až překvapující :-) nadmíru spokojen

michan

23. Červenec 2015 v 15:46

Nakopnutí

90%

Složení

80%

Pumpa

100%

Chuť

100%

Cena/Kvalita

100%

Super chuť, ppo chvíli mravenčení celehi těla a velký příval energie

jsedy7

16. Červenec 2015 v 00:51

Nakopnutí

100%

Složení

100%

Pumpa

100%

Chuť

100%

Cena/Kvalita

100%

Perfektní chuť, stravitelnost a i po cca 15 minutách jsem cítil mravenčení po celém těle. Za sebe doporučuji

Martin1

07. Listopad 2016 v 08:22

Nakopnutí

100%

Složení

90%

Pumpa

60%

Chuť

100%

Cena/Kvalita

95%

Dost průměr oproti konkurenci. Nakopnutí a chut super, ale pumpa skoro zadna

Bongo

01. Září 2016 v 19:47

Nakopnutí

90%

Složení

95%

Pumpa

85%

Chuť

100%

Cena/Kvalita

90%

Nakopnutí bylo velice rychlé a dokonce i velké. Pumpa byla dobrá

Lisejnik

16. Červenec 2016 v 13:27

Nakopnutí

85%

Složení

90%

Pumpa

100%

Chuť

100%

Cena/Kvalita

90%

Velice povedená předtréningovka. Funguje po chvilce i při dodržení dávkování. Sice jsem nepociťoval moc velké nakopnutí, ani mravenčení, ale pumpa byla skvělá a trénink odjedete víc na maximum.
Chuťově bez problémů (1odměrka do cca 250ml vody), s trávením taktéž žádný problém.
Doporučuji minimálně vyzkoušet

Zobrazit další

Copyright GetBig.cz © 2015

PartneřiO webuKontakt