REGISTRACEPŘIHLÁŠENÍ

Prom-in BCAA synergy

Prom-in BCAA synergy

Foto a texty použity se souhlasem portálu Heureka.cz

Ceny od: 549 Kč

VYZKOUŠET

95%

Chuť

92%

Složení

97%

Účinek

96%

Cena/kvalita

96%

Základní údaje

Výrobce

Prom-in

Popis produktu

BCAA – synergy je specifická kombinace klíčových aminokyselin určena na zlepšení výkonu, ochranu svalové hmoty před odbouráváním a podporu zotavení. Obsahuje optimální dávku aminokyselin obohacenou o vit. B6, pro podporu vstřebávání.

Sleva 10 % na celkový nákup


Nakupte na webu www.prom-in.cz a v košíku zadejte do kolonky slevové kupóny hs10 a ušetříte 10 % z celého nákupu.

Nutriční hodnoty(11g 1 dávka )


Bílkoviny: 9,9g
Aminokyselinové spektrum v 1 dávce 11 g
Glutamine: 2200 mg
L-Isoleucin: 1276 mg
L-Leucin: 2420 mg
L-Valin: 1254 mg
Arginin alfa-ketoglutarát: 2970 mg

HODNOCENÍ A RECENZE UŽIVATELŮ

Jaké zkušenosti máte s tímto produktem vy?

Přidat recenzi

gains_up

12. Září 2015 v 22:10

Cena/kvalita

100%

Účinek

100%

Složení

100%

Chuť

100%

Výborná malina, perfektní složení, TOP!

Pajke

08. Srpen 2015 v 15:34

Chuť

80%

Složení

100%

Účinek

100%

Cena/kvalita

100%

Až na extra sladkou chuť OK.

Dany10

08. Srpen 2015 v 15:13

Chuť

100%

Složení

100%

Účinek

100%

Cena/kvalita

100%

Největší spokojenost! Chuťově pecka -příchuť meloun nemá chybu. Přidávam Arginin před tréninkem, a po tréninku glutamin. DOPORUČUJU!

bellito

31. Červenec 2015 v 11:02

Chuť

70%

Složení

100%

Účinek

100%

Cena/kvalita

80%

Už jsem měl i lepší instantní BCAA. Chuť mě nijak neohromila, hodně umělá a sladká.

Mohlo by být i více leucinu.

Dallis

27. Červenec 2015 v 09:57

Chuť

80%

Složení

100%

Účinek

90%

Cena/kvalita

100%

Rozpustnost výborná, já mám nejoblíbenější příchuť malinu, zbytek je na mě moc sladký, cena si myslím je akorát, jsou to podle mě jedny z nej BCAA na českém trhu.

danplocek

23. Červenec 2015 v 16:55

Chuť

100%

Složení

100%

Účinek

100%

Cena/kvalita

100%

Nejlepší instantní BCAA podle mě:) chuť je super, ale musím dávat více vody aby to nebylo tak sladké. jinak bomba věc:)

Petr Teplárek

23. Červenec 2015 v 15:56

Chuť

100%

Složení

90%

Účinek

100%

Cena/kvalita

60%

Tyto Bcaa jsem si oblíbil, už jen kvůli té výborné chuti Maliny,,měl jsem do práce tyto bcaačka jako šťávu. Vydržely mi pouhé 2-3týdny...Akorát co mě mrzelo, že jsem neměl po nich pevné výkaly, i když jsem měl vlákniny dostatečné množství.

pažout

23. Červenec 2015 v 14:34

Chuť

95%

Složení

100%

Účinek

100%

Cena/kvalita

100%

Bomba! nejlepší BCAA na trhu. Za mě nejlepší příchuť malina.

Gespyre

22. Červenec 2015 v 14:50

Chuť

100%

Složení

100%

Účinek

100%

Cena/kvalita

100%

Pro mě jednoznačně nejlepší BCAA, neměnil bych.. Kdo váhá, tak jednoznačná volba! :) Příchuť višeň/malina! ;)

Terezska1992

20. Červenec 2015 v 12:50

Chuť

95%

Složení

100%

Účinek

90%

Cena/kvalita

90%

Mám příchuť meloun a je to sladké jak žvýkačka, ale dá se to. Rozpustnost, cena a účinek super. Jsem spokojená

Zobrazit další

Copyright GetBig.cz © 2015

PartneřiO webuKontakt