REGISTRACEPŘIHLÁŠENÍ

Extrifit BCAA 1800

Extrifit BCAA 1800

Foto a texty použity se souhlasem portálu Heureka.cz

Ceny od: 1 019 Kč

VYZKOUŠET

96%

Chuť

97%

Složení

97%

Účinek

97%

Cena/kvalita

93%

Základní údaje

Výrobce

Extrifit

Popis produktu

BCAA 1800 mg Mega Tablets jsou větvené aminokyseliny L-leucin, L-valin a L-isoleucin ve volné formě (Free form) v té nejčistší podobě, jaká je na trhu dostupná! Každá tableta obsahuje 1800 mg (!!!) BCAA, což je celosvětový unikát! Navíc super bonus: nula cukrů a nula tuků! Této čistoty je dosaženo novou výroby tablet s naprostou minimalizací obsahu pojivových látek, a to 1,5%! (jiní výrobci běžně 20 až 40 % nestravitelných pojiv). Parametry BCAA 1800 mg Mega Tablets vyhovují požadavkům i těch nejnáročnějších sportovců! Jedná se o nejčistější zdroj větvených aminokyselin BCAA pro maximální ochranu svalové hmoty před katabolismem a na zrychlení regenerace!

Nutriční hodnoty (2 tablety)


L-leucin 1800 mg
L-isoleucin 900 mg
L-valin 900 mg

HODNOCENÍ A RECENZE UŽIVATELŮ

Jaké zkušenosti máte s tímto produktem vy?

Přidat recenzi

vmartiniak

13. Červenec 2015 v 20:38

Chuť

95%

Složení

90%

Účinek

80%

Cena/kvalita

70%

Velká chuťovka a bcačka jak mají být (y)

mutant.vu

12. Červenec 2015 v 21:06

Chuť

100%

Složení

100%

Účinek

100%

Cena/kvalita

100%

Absolutně nejlepší na trhu. Složení i přes to že jsou to tablety je naprosto famozní. I přes velikost jdou naprosto v pohodě konzumovat

Playahs

12. Červenec 2015 v 18:49

Chuť

100%

Složení

100%

Účinek

100%

Cena/kvalita

85%

1800 MG, cena vysoká díky značce, jen dva výrobci kteří momentálně mají tyto 1800mg tablety. Extrifit, CV

JoeyCzech

24. Červen 2015 v 09:10

Chuť

100%

Složení

95%

Účinek

100%

Cena/kvalita

90%

Nevím jak u tablet hodnotit chuť :D ;)
Poměrně velké, což může být pro někoho překážkou, pro mě teda osobně v tom problém nebyl.

Složeni - Ok, řekl bych složení typické pro BCAA, ničím neurazí ani nenadchne :)
Účinek, fajné, měl jsem v dietě a vše v pohodě. :) ;)

Cena, je bohužel poněkud vyšší, ale to je u kvality vždycky. :)

pajjdis

24. Květen 2015 v 20:41

Chuť

95%

Složení

100%

Účinek

100%

Cena/kvalita

100%

Jsou to poměrně velké tablety, takže pro někoho můžou být překážkou. Ale jinak všechno TOP

terina

11. Květen 2015 v 23:51

Chuť

100%

Složení

100%

Účinek

100%

Cena/kvalita

95%

Pro me favorit, jednak jsou to tablety, ktere staci zapit, navic nemam rada ty slazene napoje. Ucinek vyborny... Staly doplnekme vyzivy.. A financne taky super.

Member9

12. Září 2017 v 07:22

Chuť

100%

Složení

100%

Účinek

100%

Cena/kvalita

100%

Tablety jsou sice dost velké, ale dá se to zvládnout. Tekutých bcaa (sypkých) jsem se už přepil, proto jsem vyzkoušel tyhle. Rozhodně doporučuji. S produkty značky Extrifit jsem nadmíru spokojen. Doporučuji!

JakubV

18. Září 2016 v 12:29

Chuť

100%

Složení

100%

Účinek

100%

Cena/kvalita

100%

Nejlepší BCAA !

Jacks

19. Duben 2016 v 13:06

Cena/kvalita

95%

Účinek

100%

Složení

100%

Chuť

100%

Asi nejlepší BCAAčka na trhu! 1800mg v jedné tabletě v této cenové relaci nemá snad žádný jiný výrobce. Konkurovat může pouze Czech Virus, ale u této značky mi vadí špatná rozpustnost a chuť (bavíme-li se o instantních). Rozhodně doporučuji zakoupit!

Jirce

30. Březen 2016 v 14:09

Účinek

75%

Složení

95%

Chuť

90%

Cena/kvalita

75%

Zobrazit další

Copyright GetBig.cz © 2015

PartneřiO webuKontakt