REGISTRACEPŘIHLÁŠENÍ

CzechVirus Nano BCAA

CzechVirus Nano BCAA

Foto a texty použity se souhlasem portálu Heureka.cz

Ceny od: 790 Kč

VYZKOUŠET

97%

Chuť

96%

Složení

99%

Účinek

98%

Cena/kvalita

93%

Základní údaje

Výrobce

Czech Virus

Popis produktu

NanoBcaa® je nová instatní forma, která zajišťuje optimální stabilitu, rychlou rozpustnost, maximální absorpci a díky ultrajemně mikronizovaném prášku nejvyšší biodostupnost v perfektně kalibrovaných dávkách.
Nanotechnologie otevírá novou éru suplementů ve sportu. Touto technologií jsou molekuly prášku dostatečně malé, aby byly v těle plně absorbované a dalo se z nich vytěžit opravdové maximum!

Sleva 7% na celkový nákup


Nakupte na webu www.czechvirus.cz a v košíku zadejte do kolonky slevové kupóny - HS7

Nutriční hodnoty (100g)


L-leciun 41g
L-Isoleucin 21g
L- Valin 20g
Bílkoviny 82,5g
Sacharidy 4,23g
Tuky 0,68g

HODNOCENÍ A RECENZE UŽIVATELŮ

Jaké zkušenosti máte s tímto produktem vy?

Přidat recenzi

Marko284

10. Červen 2015 v 12:56

Účinek

100%

Složení

100%

Chuť

100%

Cena/kvalita

90%

Sice je na výběr pouze příchuť cherry, ale i to se dá...osobně určitě doporučuji.

Oliwa90

07. Květen 2015 v 15:13

Chuť

100%

Složení

100%

Účinek

100%

Cena/kvalita

100%

Dříve jsem užíval Extrifit Bcaa případně od PHP, ale to se nedá srovnat, tady jsem našel produkt, který budu používat pravděpodobně hodně dlouho. Mezi čistými ochucenými Bcaa nemají konkurenci, pokud bych chtěl nějaký mix, šel bych pravděpodobně do Prom-In Synergy.

Standis

24. Červen 2017 v 20:24

Chuť

100%

Složení

100%

Účinek

100%

Cena/kvalita

90%

Účel plní na výbornou, jen cena je poměrně vysoká. (za kvalitu se překvapivě musí platit)

Martin Nag

27. Květen 2017 v 11:22

Chuť

100%

Složení

100%

Účinek

100%

Cena/kvalita

100%

Ananas !!!!!!! Nejlepsi

Chriss

15. Leden 2017 v 10:35

Chuť

100%

Složení

100%

Účinek

100%

Cena/kvalita

100%

Během tréninku mi dají to co potřebuju, je to vyloženě záchrana. TOP

Lisejnik

16. Září 2016 v 15:15

Chuť

100%

Složení

100%

Účinek

100%

Cena/kvalita

85%

Kvalitní Bcaa od dobrého výrobce. Složení je u bcaa v podstatě klasické, ovšem bez další chemie, pojiv, zvýrazňovačů atd... Vyzkoušená příchuť ananas je výborná, ale někomu může vadit, že patří k těm sladším.
Jsou ovšem o něco dražší a dají se sehnat levnější varianty (ovšem je to vykoupeno chutí a někdy přidanou chemií).

Bingo

03. Srpen 2016 v 22:15

Chuť

95%

Složení

100%

Účinek

100%

Cena/kvalita

95%

Celkově jsou tytou BCAA parádní, jak chuťově, tak složením, další plus je Nano, musím uznat že se BCAA lepé tráví.
Ananas- naprostá pecka i k pití mimo gym.
Višeň- o něco málo horši než ananas, rychle se toho přepijete, ovšem to nevadí :D na to je zde ananas :D

Monty2316

17. Duben 2016 v 22:27

Chuť

100%

Cena/kvalita

100%

Účinek

100%

Složení

100%

Parádní Bccačka :) složení dobré,chuť lehce sladká za mě paráda

Patrik723

31. Březen 2016 v 16:55

Složení

100%

Chuť

95%

Cena/kvalita

100%

Účinek

100%

Rosta

15. Březen 2016 v 12:13

Cena/kvalita

100%

Účinek

100%

Složení

100%

Chuť

100%

Zobrazit další

Copyright GetBig.cz © 2015

PartneřiO webuKontakt